Program de Masterat în Arte în Nanjing China

Programe de Masterat în Arte de Top în Nanjing China 2017/2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Nanjing in China 2017/2018

Citește Mai Mult

MA în Inginerie De Informare și Comunicare

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Campus Cu normă întreagă 5 luni September 2017 China Nanjing

MA în Informare și Comunicare Inginerie [+]

Studii de MA 2017/2018 în Nanjing China . Cerințele de la Context educațional 1. Pentru cei care urmăresc o diplomă de licență, solicitantul trebuie să aibă o diplomă de liceu, performanțe excelente în timpul perioadei de liceu și o stare bună de sănătate. În principiu, nu mai vechi de 25 de ani. 2. Pentru cei care urmăresc o diplomă de master, solicitantul trebuie să aibă un grad de licență legate, performanțe excelente în timpul studiului de licență, și stare bună de sănătate. În principiu, nu mai vechi de 35 de ani. 3. Pentru cei care urmăresc o diplomă de doctor, solicitantul trebuie să aibă un grad de master legat, performanțe excelente în timpul studiului absolvent, și stare bună de sănătate. În principiu, nu mai vechi de 40 de ani. Cerințe de limbă admitere de licență și absolvent ar trebui să îndeplinească cerințele de IELTS sau TOEFL. În cazul în care solicitantul nu are un certificat corespunzător, el / ea poate participa la cursuri de limbi străine și ar putea începe faza de învățare profesională după trecerea de formare. Materialele de aplicare Formularul de aplicare 1. NUPT; 2. certificat de absolvire cel mai mare; 3. transcriere colegiu; 4. o recomandare scrisoare; 5. CV-ul; Planul 6. studiu; 7. pașaport; 8.-pașaport de dimensiuni foto. Procedurile de admitere 1. NUPT va elibera solicitantului o scanata scrisoare de pre-admitere în cazul în care el / ea este calificat, iar el / ea are nevoie să plătească taxa accomadation (4000rmb), taxa de cerere (400) și taxa... [-]