Program de Masterat în Arte în Quebec Canada

Programe de Masterat în Arte de Top în Quebec Canada 2017/2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Acest mare provincia francofonă din Canada este o alegere pentru mulți locuitori mai ales francezi care locuiesc în țară atunci când vine vorba de efectuarea de învățământ superior. Cu toate acestea, nu toate regiunile folosesc limba franceză, dar cel mai important institut de învățământ superior în regiune este Universite du Quebec care enrols mii de studenții locali anual.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Quebec în Canada 2017/2018

Citește Mai Mult

MA în Gestionarea Durabilă A Ecosistemelor Forestiere

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus Cu normă întreagă September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Acest control este multidisciplinar pentru candidații care doresc să devină profesioniști calificați în gestionarea durabilă a ecosistemelor forestiere. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Quebec Canada. Gestionarea ecosistemelor forestiere din lucrătorii specializați implicați în definirea, gestionarea și rezolvarea problemelor de diferite tipuri, în scopul de a contribui la punerea în aplicare a dezvoltării durabile a pădurilor. Ele oferă managementul ecosistemelor și planificarea durabilă a pădurilor, ținând seama, în principiile și practicile de gestionare, nevoile multiple ale utilizatorilor, cererile grupurilor de interese, obiectivele și protejarea ecosistemelor forestiere de utilizare a terenurilor . În această perspectivă, acest control este multidisciplinar pentru candidații care doresc să devină profesioniști calificați în gestionarea durabilă a ecosistemelor forestiere. Grație metodelor active de predare care să integreze ecologică, economică și sociologică, elevii vor dezvolta capacitatea lor de a defini, gestiona și de a rezolva probleme complexe. După formare, ei vor stapani conceptele si abilitatile interdisciplinare pentru a livra proiecte de dezvoltare durabila a padurilor, dezvoltarea unor strategii coerente cu o gestionare sistemică, să introducă abordări integrate de management al resurselor și să evalueze serviciile oferite ecosisteme. CARACTERISTICI Maestru profesionist este pentru candidații care au o pregătire este în biologie, mediu, geografie, științe sociale, economice sau de planificare. Acest program multidisciplinar pregătește profesioniști calificați în gestionarea durabilă a ecosistemelor forestiere care combină în mod unic un set de metode active de predare și integrarea problemelor ecologice, economice și sociologice pentru a rezolva. La sfârșitul formării lor, absolvenții vor fi în măsură să ofere proiecte de dezvoltare durabilă forestiere, să dezvolte strategii coerente cu managementul sistemice, să introducă abordări integrate de management și resurse pentru a evalua serviciile... [-]