Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Windsor Canada

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Windsor Canada 2017/2018

Masterat

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Windsor este unul dintre cele mai ambițioase din Canada orașele din punct de vedere al învățământului superior. Orasul are instituții cuprinzătoare și de cercetare orientate spre educație în care elevii pot atinge obiectivele lor de carieră. Orasul este mult mai primitoare, prin urmare, chiar și studenții internaționali se aduna aici pentru studiile lor.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Windsor în Canada 2017/2018

Citește Mai Mult

Master Of Arts în Economie

University of Windsor, Graduate
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2017 Canada Windsor

Universitatea din Windsor oferă un program de un an MA în economie, destinate studenților cu un grad onoruri în economie, și un program de masterat de doi ani în economie pentru elevii cu un grad general, în economie sau pentru elevii cu un grad într-o altă disciplină și unele de formare cantitativă. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Statele Unite ale Windsor Canada. Universitatea din Windsor oferă un program de un an MA în economie, destinate studenților cu un grad onoruri în economie, și un program de masterat de doi ani în economie pentru elevii cu un grad general, în economie sau pentru elevii cu un grad într-o altă disciplină și unele de formare cantitativă. Programul de Master în economie oferă o pregătire riguroasă, care pregătește studenții pentru doctorat programelor și activităților din sectoarele non-academice. Dimensiunile mici de clasă oferă elevilor posibilitatea de a lucra îndeaproape, în și în afara sălii de clasă, cu membri ai facultăților. Puteți să găsiți absolvenți de la programul nostru MA în Ph.D. Programe de la Rice University, Universitatea din Texas, Louisiana State University, Universitatea din Alberta, Universitatea din Western Ontario, Carleton University, Universitatea din Ottawa, Universitatea Guelph, Universitatea McMaster si Universitatea din Manitoba, printre altele. De asemenea, puteți găsi absolvenții noștri în locuri de muncă non-academice din sectorul public și cel privat, de exemplu, la JP Morgan, Ernst and Young, Mao Group Jin, Industry Canada si Ministerul Sanatatii Ontario. Descrierea programului De obicei, elevii din atât programul M2 și M1 ia 4 cursuri pe parcursul semestrului toamna (septembrie-decembrie) și 4 cursuri de iarnă în timpul semestrului (ianuarie-aprilie). Nu sunt cursuri M1 În perioada de vară semestru (mai-august). Nu există, de obicei, nu exista cursuri de M2 ​​în timpul semestrului de vară, dar studenții M2 pot alege să scrie o carte importantă în semestrul de vară după finalizarea... [-]