Program de Masterat în Arte în New Brunswick Canada

Programe de Masterat în Arte de Top în New Brunswick Canada 2017/2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Orașul oferă o serie de oportunități de a majora în orice curs de preferințele dumneavoastră. Cu un număr de școli renumite, cum ar fi Universitatea din New Brunswick, acest oraș este în prim-planul în îmbunătățirea nivelului de învățământ superior din Canada.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în New Brunswick în Canada 2017/2018

Citește Mai Mult

Maestru Al Artelor în Teologie Pastorală

Kingswood University
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2017 Canada Sussex

Master of Arts în Teologie Pastorală (MAPT) este un grad simplificat de 36 de ore de master, care integrează scripturi și teologia biblică în practicile conducerii pastorale. Acest grad se concentrează pe modul în care formele de teologie și informează practica noastră de închinare, evanghelizare, ucenicie și ideile noastre cu privire la natura bisericii, și formarea spirituală. [+]

Studii de MA 2017/2018 în New Brunswick Canada. Master of Arts în Teologie Pastorală (MAPT) este un grad simplificat de 36 de ore de master, care integrează scripturi și teologia biblică în practicile conducerii pastorale. Acest grad se concentrează pe modul în care formele de teologie și informează practica noastră de închinare, evanghelizare, ucenicie și ideile noastre cu privire la natura bisericii, și formarea spirituală. La Kingswood am valoare extrem de teorie și aplicarea practică, atât conexiuni istorice și inovații curente. Noi nu vedem aceste domenii distincte de interes, ci în calitate de parteneri în lucrare viața reală. Probleme în viața reală necesită un răspuns biblic din viața reală. În cazul în care nu avem un fundament teologic bine dezvoltat pentru lucrarea noastră stranse, vom rula riscul de a construi Bisericii pe programe, mai degrabă decât pe Hristos. De aceea, acest grad pe deplin acreditat este conceput special pentru cei implicați în prezent în lucrare, și este un scop în legătură cu problemele relevante cu care se confruntă cei din minister și celor aflate în îngrijirea lor spirituală. Acest grad își propune să ofere un mediu de învățare, care este: integrat - căsătoria cu teologia și praxis inovatoare - adaptarea principiilor biblice și teologice la realitățile sociologice actuale, metodele de slujire și cereri de slujire contemporane cu experiență bazată pe - teologie elaborată în contextul vieții în biserica locală imbogatirea spiritual - programul și cursurile sunt proiectate să ia te mai profund și mai mare în Hristos comunale - învățând... [-]