Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Winnipeg Canada

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Winnipeg Canada 2017/2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Studierea în Winnipeg este distractiv și aventuros. Vă atinge obiectivele educației, și în același timp se bucure de viață în acest oraș trepidant. Elevii pot atinge orice certificat, diplomă și gradul de programe care doresc să achiziționeze doar prin înscrierea în instituțiile orasului.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Winnipeg în Canada 2017/2018

Citește Mai Mult

Maestru De Arte: Studii Teologice

Canadian Mennonite University
Campus Cu normă întreagă September 2017 Canada Winnipeg

Graduate School de Teologie și Ministerul caută să inspire și a dota studenții pentru lucrare pastorală, leadership, burse, și de servicii. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Statele Unite ale Winnipeg Canada. Graduate School de Teologie și Ministerul caută să inspire și a dota studenții pentru lucrare pastorală, leadership, burse, și de servicii. Elevii dintr-o gamă largă de confesiuni și tradiții sunt invitați într-o comunitate de oameni de știință și educatori pasionați care sunt angajate în viața bisericii, cu experiență în misiune și de servicii, precum și realizat în cercetare și publicare. Cerințele de admitere O diplomă de bacalaureat de la o universitate recunoscută sau colegiu cu o AAP minim de 3,0 ("B"). Residency Cerința 30 de ore de credit Cerințe Curriculum Un minim de 60 de ore de credit Cerințe-30 de ore de credit de bază în următoarele domenii Ore de 12 de credit (minim 3 CH din Vechiul Testament și 3 ore de credit de Noul Testament) - Bible Teologie și Istorie a creștinismului - 12 de ore de credit (minim 3 ore de credit în fiecare zonă) Teologie practică - 3 ore de credit Metodologie - 3 ore de credit Electives în conformitate cu cerințele pentru a ajunge la un total de 60 de ore de credit Opțiunea tezei de doctorat: Elevii pot propune scrie o teză echivalent cu 6 ore de credit. Creditelor obținute prin intermediul tezei va reduce cerința elective. A se vedea nota 4 de mai jos. Note 1. Elevii trebuie să mențină o AAP minim de 3.0 ("B") să rămână în program și pentru a absolvi. 2. Cursurile oferite de facultate sau CMU de instructori... [-]