Program de Masterat în Arte în Manitoba Canada

Programe de Masterat în Arte de Top în Manitoba Canada 2017/2018

Masterat

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Multi angajatori vâna largă de cunoștințe, experiență și adaptabilitate care elevii dobândesc prin studierea în acest oraș. Instituții excelente de învățământ superior găsite în această regiune, au fost bine recunoscute și identificate cu aceste trasaturi de excelență.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Manitoba în Canada 2017/2018

Citește Mai Mult

Maestru De Arte: Studii Teologice

Canadian Mennonite University
Campus Cu normă întreagă September 2017 Canada Winnipeg

Graduate School de Teologie și Ministerul caută să inspire și a dota studenții pentru lucrare pastorală, leadership, burse, și de servicii. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Manitoba Canada. Graduate School de Teologie și Ministerul caută să inspire și a dota studenții pentru lucrare pastorală, leadership, burse, și de servicii. Elevii dintr-o gamă largă de confesiuni și tradiții sunt invitați într-o comunitate de oameni de știință și educatori pasionați care sunt angajate în viața bisericii, cu experiență în misiune și de servicii, precum și realizat în cercetare și publicare. Cerințele de admitere O diplomă de bacalaureat de la o universitate recunoscută sau colegiu cu o AAP minim de 3,0 ("B"). Residency Cerința 30 de ore de credit Cerințe Curriculum Un minim de 60 de ore de credit Cerințe-30 de ore de credit de bază în următoarele domenii Ore de 12 de credit (minim 3 CH din Vechiul Testament și 3 ore de credit de Noul Testament) - Bible Teologie și Istorie a creștinismului - 12 de ore de credit (minim 3 ore de credit în fiecare zonă) Teologie practică - 3 ore de credit Metodologie - 3 ore de credit Electives în conformitate cu cerințele pentru a ajunge la un total de 60 de ore de credit Opțiunea tezei de doctorat: Elevii pot propune scrie o teză echivalent cu 6 ore de credit. Creditelor obținute prin intermediul tezei va reduce cerința elective. A se vedea nota 4 de mai jos. Note 1. Elevii trebuie să mențină o AAP minim de 3.0 ("B") să rămână în program și pentru a absolvi. 2. Cursurile oferite de facultate sau CMU de instructori de vizitare la... [-]