Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Prince George Canada

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Prince George Canada 2017/2018

Masterat

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Prince George este un domeniu vast, cu toate acestea, există mai multe instituții de învățământ care oferă cursuri profesionale din regiune care deservesc astfel populația academic în conformitate cu cerințele țară 's standarde. Ea are unele centre unice de învățare, cum ar fi scoala de zbor Aerospace, plus alte universități și colegii.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Prince George în Canada 2017/2018

Citește Mai Mult

Ma In Economie De Dezvoltare

University of Northern British Columbia School of Business
Campus Cu normă întreagă September 2017 Canada Prince George

Dezvoltarea economică rămâne o chestiune critică pentru mai mult de trei sferturi din populația lumii care locuiește în țări clasificate drept "venituri mici" sau "venituri medii". [+]

MA în Economia Dezvoltării

Dezvoltarea economică rămâne o chestiune critică pentru mai mult de trei sferturi din populația lumii care locuiește în țări clasificate ca "venituri mici" sau "venituri medii". Cauzele și consecințele dezvoltării economice rămân probleme contestate. Acest grad ia în considerare contextele globale, regionale și naționale în schimbare pentru dezvoltarea economică; Lecțiile de politică care pot fi învățate din studiile comparative; Și instrumentele necesare pentru a permite economiștilor de dezvoltare să contribuie la procesul de dezvoltare. Transformările enorme care au loc astăzi în țările din sud oferă accentul gradului. Elevii sunt provocați să analizeze subiecte precum motivele pentru apariția unor noi puteri economice în sud, cum ar fi China și India, precum și problemele durabile ale sărăciei și inegalității. Programul include cursuri de bază în domeniul globalizării și dezvoltării, politică macroeconomică pentru dezvoltare, economie aplicată și sărăcie, inegalitate și dezvoltare. Departamentul de Economie are, de asemenea, o experiență specială în domeniile economiei de mediu și economiei de sănătate și oferă electives în aceste domenii. Elevii sunt, de asemenea, obligați să completeze o teză MA sau un proiect MA care permite elevilor să aplice instrumentele de analiză economică la o problemă de dezvoltare. Dezvoltarea economică nu poate fi studiată separat de alte dimensiuni ale dezvoltării. O înțelegere a sărăciei, de exemplu, necesită nu numai analize economice, ci și o înțelegere a perspectivelor oferite de alte științe sociale și de sănătate. Instruirea unui economist de dezvoltare trebuie, prin urmare, să expună studenții la abordări interdisciplinare ale dezvoltării. Prin acoperirea teoriei,... [-]