Program de Masterat în Arte în Leuven Belgia

Programe de Masterat în Arte de Top în Leuven Belgia 2017/2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Belgia oferă un orientată spre piață învățământ de nivel superior, care se bazează pe competențe și inovare. Țării 's instituțiile de învățământ superior oferă o interactiv în același timp, învățământul universitar orientat spre cercetare înainte de aderarea la piața locurilor de muncă.

Mai multe oportunități studiază sunt disponibile în acest oraș. Una dintre cele mai vechi universități din regiune, Universitatea Catolică, precum și Institutul Superior de Filosofie găsit în Leuven.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Leuven în Belgia 2017/2018

Citește Mai Mult

Maestru De Studii Europene: Transnaționale și Perspective Globale (Louvain)

KU Leuven - University of Leuven
Campus 60 - 66 ore September 2017 Belgia Leuven

Interdisciplinare Programul de Master of Arts în Studii Europene: Perspective transnaționale și globale (MAES), introduce pe elevi la studiul Europei ca un continent al interacțiunilor puternice dincolo de frontierele naționale și de schimb constant cu lumea exterioară. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Leuven Belgia. Interdisciplinare Programul de Master of Arts în Studii Europene: Perspective transnaționale și globale (MAES), introduce pe elevi la studiul Europei ca un continent al interacțiunilor puternice dincolo de frontierele naționale și de schimb constant cu lumea exterioară. Care este Maestru de Studii Europene: Transnationale si Global Perspective despre toate? Acest program interdisciplinar se angajează pe elevi să studieze Europa, atât ca comunitate transnațională și ca actor într-un lume globalizată. Programul oferă o perspectivă și cunoștințe despre natura și funcționarea Europei, atât în ​​lumea contemporană și într-o perspectivă istorică. Interacțiunea cu membrii personalului din diferite discipline și facultăți (Științe sociale, Arte, Drept, Economie și Teologie) expune pe elevi la o gamă largă de abordări teoretice și le permite să dobândească abilități metodologice necesare. Programul pune accentul cu fermitate necesitatea de a se angaja într-o dezbatere critică cu privire la provocările cu care se confruntă Europa în ceea ce privește identitatea sale interne, diversificate și interacțiunea SFTI cu alți actori din lume. Programul Programul este format din patru module interdisciplinare. Tu alegi patru cursuri de la un modul special. Modulul 1: Istoria europeană, diversitate și cultură se concentrează pe modul în care mișcările și instituțiile transnaționale funcționează într - un continent caracterizat prin diversitățile istorice adânci. Modulul 2: Relațiile externe ale UE analizează politicile și relațiile Uniunii Europene externe în contextul globalizării și a noilor forme de guvernare globală. Modulul 3: Europa investighează diferite de globalizare dimensiuni ale globalizării și relevanța lor pentru contemporană europeană... [-]