Program de Masterat în Arte în Wiener Neustadt Austria

Programe de Masterat în Arte de Top în Wiener Neustadt Austria 2017/2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Acest oraș are o istorie bogată educație. Australia cea mai mare și prima scoala de afaceri-Fachhoschule, precum și inginerie centru-Universitatea de Stiinte Aplicate Wiener Neustadit, se află aici.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Wiener Neustadt în Austria 2017/2018

Citește Mai Mult

Ma In Consultanta In Afaceri Internationale

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2017 Austria Wiener Neustadt

Consiliere pentru companii International (BCI) este un program de înaltă calitate și grad de afaceri provocator la nivel de master predate în întregime în limba engleză. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Wiener Neustadt Austria. Consiliere pentru companii International (BCI) este un program de înaltă calitate și grad de afaceri provocator la nivel de master predate în întregime în limba engleză. Programul oferă un avantaj considerabil atunci când începe cariera ta, în special în gestionarea afacerilor și consultanță profesii. Ca absolvent BCI va fi capabil să îndeplinească cerințele comunității de afaceri prin intermediul abilităților de comunicare în limba engleză, perfecte înțelegerea interculturală și de experiență, afaceri la nivel mondial de know-how și cunoștințe de standarde universale. Programul de patru-semestru, maestru full-time oferă un mediu deosebit de stimulare în care studenți din multe națiuni diferite și provin din medii culturale lucrează împreună cu o facultate internaționale. În al patrulea semestru vă sunt încurajați să studieze în străinătate, la una din universitățile partenere din întreaga lume. În programul de master BCI vă puteți alege să se specializeze în domeniul managementului financiar, fie și analiză de investiții (Trezorerie și Investment) sau în marketing și de date de analiză (Marketing Analytics). Forte cheie ale BCI Învățarea practică Pe tot parcursul programului, va dobândi expunere în profunzime la o serie de abilități de management și de consultanță în plus față de specializare în domeniul de trezorerie și de administrare a investițiilor sau de marketing de analiză. Se preconizează că aceste cursuri se va baza pe cunoștințele anterioare, și printr-o strânsă colaborare cu companii, bănci și alte organizații importante, va combina teoria tradițională și metodologia cu hands-on instrumente și abilități prin studii de... [-]