Program de Masterat în Arte în Oranjestad Aruba

Programe de Masterat în Arte de Top în Oranjestad Aruba 2017/2018

Masterat

Un MA, sau o diplomă de Masterat în Arte, este obținut de către studenții care au terminat un program de unul sau doi ani de studiu legat de istorie, limba engleză sau alte subiecte legate de arte și științe umane. Studiile de MA sunt adesea o combinație de cercetare și cursuri teoretice.

A descoperit și susținut de Spania în 1499, Aruba a fost achiziționat de către olandezi în 1636. Aruba retras din Antilele Olandeze în 1986 și a devenit un membru separat, autonom al Regatului Țărilor de Jos. Mișcarea spre independența deplină a fost oprit la solicitarea Aruba 's în 1990.

Oranjestad este cel mai mare oras din Aruba si acasa, la unele instituții de învățământ din țară, cum ar Universiteit van Aruba și Xavier University School of Medicine.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Oranjestad în Aruba 2017/2018

Citește Mai Mult

MA în Dreptul Internațional și European Fiscală (grad Dublu: Specializare Americană)

Maastricht University, Faculty of Law
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2017 Aruba Oranjestad

Esti pasionat de taxe? Ai o diplomă de licență în drept financiar, economie, administrarea afacerilor, sau un domeniu legat? Și ești gata să luați următorul pas în cariera ta? Atunci ar trebui să ia în considerare faci specializarea american de master în Drept Internațional și Drept fiscal european. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Oranjestad Aruba. Esti pasionat de taxe? Ai o diplomă de licență în drept financiar, economie, administrarea afacerilor, sau un domeniu legat? Și ești gata să luați următorul pas în cariera ta? Atunci ar trebui să ia în considerare face următoarele specializarea american de Master in International si Drept fiscal european. Acest program de master unul de ani este oferit în comun de către Universitatea din Maastricht și la Universitatea din Aruba. Ea se axează pe impozitarea întreprinderilor și planificarea fiscală internațională, cu referire în special în Europa și cele două Americi. Vei combina abordările juridice și economice cu politica și practica, și veți obține o perspectivă în interdependența structurilor corporative, de investiții, locuri de muncă transfrontaliere și a legislației fiscale. La absolvire, te vei găsi într-o poziție de invidiat. Grație cunoștințelor lor largi de probleme financiare și de afaceri, mulți dintre absolvenții noștri sunt foarte solicitate pe piața muncii. Și orientarea internațională a gradul dumneavoastră va deschide oportunități de locuri de muncă în multe țări diferite. De ce acest program? Taxele sunt un fapt de viață, dar nu toate sistemele fiscale sunt create egale. Într-o lume în proces de globalizare în cazul în care contribuabilii au adesea legături cu mai multe țări și companii fac milioane de tranzacții transfrontaliere în fiecare zi, cunoașterea sistemelor fiscale multiple devine din ce în ce mai valoros. actualizări frecvente și revizii, de asemenea, un domeniu extrem de dinamic al legii fac. În programul de gradul dublu în Drept internațional... [-]