Program de Masterat în Arte în Cape Town Africa de Sud

Programe de Masterat în Arte de Top în Cape Town Africa de Sud 2017/2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. O diplomă de master 's pregătește pe elevi pentru a conduce sau de a gestiona. O diplomă de master 's pregătește, de asemenea, o persoană pentru o serie de preocupări prin studii de specialitate a unui câmp.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

CAPE TOWN oraș este orașul primat din Africa de Sud, iar capitalul normativ care numărul de locuri în parlamentul național. Ea are un port de renume, iar repere cum ar fi Cape Point și Table Mountain, care sunt atractii turistice. CAPE TOWN are un sistem bine stabilit de universități publice.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Cape Town în Africa de Sud 2017/2018

Citește Mai Mult

Maestru Al Artelor Plastice în Mediu De Film

AFDA
Campus Cu normă întreagă February 2018 Africa de Sud Johannesburg CAPE TOWN Durban Port Elizabeth + 2 mai mult

AFDA AMF este un program unic de studii postuniversitare concepute pentru învățarea orientată spre sine și pentru persoanele care au un angajament de a: învățarea pe tot parcursul vieții și valori profesionale; fiabilitate și capacitățile de auto-management, cooperarea și lucrul în echipă; capacitatea de a comunica în mod eficient și să aplice strategii de rezolvare a problemelor și de adaptare spontană la circumstanțe cu succes. [+]

Studii de MA 2017/2018 în Cape Town Africa de Sud. AFDA AMF este un program unic de studii postuniversitare concepute pentru învățarea orientată spre sine și pentru persoanele care au un angajament de a: învățarea pe tot parcursul vieții și valori profesionale; fiabilitate și capacitățile de auto-management, cooperarea și lucrul în echipă; capacitatea de a comunica în mod eficient și să aplice strategii de rezolvare a problemelor și de adaptare spontană la circumstanțe cu succes. Studenții sunt obligați să se înregistreze pentru două mari domenii de studiu: Cercetare academică (individual) Practică profesională (Echipe de producție sau de Productions Professional.) Practica profesionala: Candidații sunt obligați să completeze una dintre următoarele: Un film de lung metraj - minim 48 'Min Un documentar de minimum 48'min Caracteristică de film scenariu / Script TV Series - seria schiță și 2 episoade Până la 3 proiecte speciale extrase din următoarele: Fictiune: film de scurt, 24 min Un pilot pentru o serie de televiziune sau novella Trei reclame legate factuală: Un documentar, 24 min Un proiect de divertisment TV și de fapt cu o durată de 48 ' Practica profesională poate fi realizată în cadrul unei echipe de producție constituit din studenți colegi AMF. producțiile profesionale pot fi, de asemenea, luate în considerare în cazul în care acestea permit și să îndeplinească criteriile de evaluare AFDA AMF. AMF a sesiunilor de retragere: Toți elevii MAE vor fi obligați să participe anual 5 retrageri AFDA programate, de o săptămână (5 zile) fiecare. studenții MAE va fi responsabil... [-]