Program de Masterat în Arte în Braga Portugalia

Programe de Masterat în Arte de Top în Braga Portugalia 2018

Masterat

Un MA, sau o diplomă de Masterat în Arte, este obținut de către studenții care au terminat un program de unul sau doi ani de studiu legat de istorie, limba engleză sau alte subiecte legate de arte și științe umane. Studiile de MA sunt adesea o combinație de cercetare și cursuri teoretice.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Braga este unul dintre cele mai vechi orașe din nord-vestul Portugaliei și are cea mai veche Arhidiecezei catolice din țară. Fiind un oraș mare în municipiu, două universități principale au sediul aici. Acestea sunt Universitatea Minho și Universidade Catolica Portuguesa.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Braga în Portugalia 2018

Citește Mai Mult

Curs De Gradul De Formare A Cadrelor Didactice De Master în Limba Spaniolă Ca Limbă Străină

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Portugalia Braga

Acest Formarea profesorilor de master curs de diplomă în SFL este singurul b-learning curs existente în Portugalia, în cazul în care elevii primesc de înaltă calitate, de formare academic riguroasă în conținut și cunoștințe pedagogice. [+]

Gradul didactic: MA (Bologna două studii ciclu) ECTS: 90 Tipul cursului: b-learning Durata: 3 semestre curriculare Limba obiectiv: spaniolă Zona științifică principal: Profesor curs de formare în limba spaniolă ca limbă străină (SFL)

Acest Formarea profesorilor de master curs de diplomă în SFL este singurul b-learning curs existente în Portugalia, în cazul în care elevii primesc de înaltă calitate, de formare academic riguroasă în conținut și cunoștințe pedagogice.

Acesta oferă instruire de pionierat pentru profesori SFL viitorii din perspectiva academice, științifice și profesionale.

Acesta introduce, de asemenea studenților la noile tehnologii și diferite domenii, cum ar fi cu destinație specială spaniolă pentru Medical, afaceri sau profesii legate de turism.... [-]