54 MA Programe în Polonia for 2024

MA Programe în Polonia for 2024Filter
    • Wrocław, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de MA în Sociologie Mediere Interculturală vă oferă o șansă unică de a cere și de a căuta răspunsuri la marile întrebări despre schimbările sociale care au loc în fiecare zi în jurul vostru (gândiți-vă la migrații, mișcări sociale, transformări culturale și multe altele). Care sunt motivele acestor schimbări? Care sunt implicațiile lor pentru individ și pentru întreaga societate? Punem mare accent pe tema medierii interculturale, ceea ce înseamnă că vă ajutăm să înțelegeți modul în care cultura (în marea sa varietate) informează schimbarea socială și cum poate fi facilitată folosind cunoștințele despre modul în care oamenii creează grupuri sociale, cum comunică, ce fel de factorii interni și externi influențează modul în care funcționează societatea. Programul de masterat în sociologie Mediere interculturală este o oportunitate de a studia într-un mediu cultural deschis și stimulativ din punct de vedere intelectual, cu îndrumări de către oameni de știință și experți într-o gamă variată de domenii de cercetare și practică socială a comunicării interculturale. Programul de master în sociologie, specializarea „Mediere interculturală” este oferit de Institutul de Sociologie din cadrul University of Wroclaw. Institutul de Sociologie a fost fondat în 1988. Este cel mai vechi centru de cercetare și educație din Wrocław, care oferă programe de licență și master în sociologie bazate pe personal înalt calificat. Institutul de Sociologie angajează 52 de cadre didactice academice, inclusiv 40 de asistenți și 12 conferențiari și profesori titulari. Institutul cooperează cu o serie de parteneri academici naționali și internaționali.

    • Kraków, Polonia

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul vizează aprofundarea cunoștințelor de finanțe și contabilitate în domeniul politicii monetare și financiare, contabilitate managerială, finanțe locale și gospodărești, situații financiare, inginerie financiară, impozitare; la absolvenți sunt dotate cu cunoștințe de specialitate esențiale în locuri de muncă în companii internaționale și instituții ale piețelor financiare legate de finanțele corporative și de contabilitate.

    • Warsaw, Polonia

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză, Lustrui

    Specializarea te pregătește să lucrezi ca psiholog clinician și psihoterapeut. Datorită cunoștințelor dobândite în timpul studiilor veți putea efectua diagnostice psihologice și oferi servicii legate de diverse forme de asistență psihologică atât în sectorul public, cât și în cel prestator.

    • Gdańsk, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studiile în acest domeniu se adresează în primul rând persoanelor care doresc să îmbine o carieră sportivă cu dobândirea și extinderea cunoștințelor în domeniul diferitelor aspecte ale funcționării sportului. În cadrul domeniului de studiu, studentul alege una dintre specializările de antrenor în sporturile olimpice oferite de Universitate, inclusiv: gimnastică, judo, baschet, atletism, handbal, înot, tenis, navigație, fotbal, fotbal volei, canotaj, cal. călărie și multe altele.

    • Kraków, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Kraków, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de ciclu al doilea (echivalentul unui program de masterat) în Studii Europene este un curs postuniversitar interdisciplinar predat în limba engleză. Pe parcursul a patru semestre de studiu, studenții urmează cursuri în diverse domenii: politic, social, cultural și economic. Programul de master în Studii Europene oferă puține piste de studiu.

    • Dabrowa Gornicza, Polonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Dacă vă gândiți la un loc de muncă și la o carieră în departamentul HR al unei organizații internaționale, doriți să urmați rolul de HR Business Partner, sau să vă pregătiți pentru o poziție legată de managementul resurselor umane, Universitatea WSB vă va sprijini în realizarea acestui lucru. scopul prin oferirea de studii în domeniul Management cu o specializare în Managementul Resurselor Umane Internaționale.

    • Wrocław, Polonia

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Oamenii sunt cea mai importantă resursă a fiecărei organizații. Mașinile și tehnologia pot fi achiziționate sau copiate, dar fără oameni pricepuți și calificați, acestea ar fi de mică valoare. Concurența contemporană este competiția între echipe de oameni, iar HRM este o tehnologie modernă a acestor echipe. Această tehnologie ușoară ne permite să înmulțim capitalul intelectual al indivizilor în capitalul MRU al organizației.

    • Siedlęcin, Polonia
    • Mała Kamienica, Polonia
    • + 3 more

    Test

    • Warsaw, Polonia

    La zi

    2 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Ne adresăm acestui program studenților străini din întreaga lume (și, de asemenea, din Polonia) care doresc să-și urmeze diploma de master în țara noastră, să se familiarizeze cu istoria și cultura, să-și facă prieteni noi și să se angajeze într-o aventură interesantă existențială și intelectuală .

    • Kraków, Polonia

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Acest program comun de master oferă o oportunitate unică de a studia relațiile internaționale, politica europeană, economia, societatea și cultura din perspectiva regiunii Vișegrad. Facultatea cu experiență a universităților de top din regiunea Vișegrad, precum și profesori invitați și lectori invitați de la renumite instituții academice și diplomatice internaționale oferă perspicace și...

    • Częstochowa, Polonia

    La zi, Part time

    În campus

    Programele de masterat oferă studenților cunoștințe despre administrarea afacerilor și economie. Gradul este acordat pe baza cursurilor de bază și de specialitate.

    • Poznan, Polonia

    La zi

    În campus

    Departamentul de scenografie la Facultatea de Arhitectură şi Design este format din cinci studiouri de design, care conduce un design interdisciplinare şi munca artistică educaţionale îndreptate la conştient şi responsabil de modelarea ...

    • Łódź, Polonia

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Oferă un program cuprinzător de studii care include atât subiecte teoretice, cât și practice, care pregătesc viitorul absolvent pentru a lucra ca arhitect de interior. Programul de studii include o introducere treptată în problemele legate de crearea arhitecturii interioare, începând cu elementele de bază ale designului interior, ergonomie, principii de proiectare a formelor și compozițiilor spațiale, realizarea de sisteme funcționale și terminând cu proiectarea specializată a spațiilor specifice: rezidențial, servicii și utilitate publică, precum și amenajarea standurilor de târguri și a interioarelor expoziționale. Pe parcursul studiului, studentul dobândește cunoștințe de specialitate pentru viitoarea sa profesie și, de asemenea, extinde aceste cunoștințe cu o bază de cunoștințe în domeniul arhitecturii, care este strâns legat de designul interior. Pentru a fi un specialist pe deplin educat, studentul își completează cunoștințele cu informații despre istoria artei și arhitecturii, orele de artă și știința materialelor.

    • Łódź, Polonia

    În campus

    Lustrui

    Absolvenții acestui curs sunt familiarizați cu fundamentele pedagogiei, psihologiei, filosofiei și sociologiei. Este nevoie de atât de multe pentru a înțelege toate procesele legate de educație, învățare, predare, mentorat și diagnosticarea proceselor educaționale.