Filter
Masterat în Arte
Polonia Wrocław Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Wrocław Polonia 2019

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Wrocław este considerat ca fiind al treilea cel mai mare centru de educație în Polonia. În treizeci de instituții bine cunoscute, există mai mult de 135.000 de elevi. Universitatea Wrocław din orașul oferă mediul academic sănătos pentru studenții locali și din străinătate.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Wrocław în Polonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Wroclaw

Programul de studii MA cuprinde patru semestre: un semestru cu un program comun pentru toți studenții și trei semestre cu cursuri de specializare. Unul din trei semestre ... [+]

Sunt disponibile 5 specializări:

Politici publiceComunicarea politicăAdministrația publică (organizată în comun cu Institutul Georgian de Afaceri Publice)Democrația și dezvoltarea în Europa și în Caucaz (organizate împreună cu Institutul georgian de afaceri publice)Studiile Central și Est Europene (organizate împreună cu Universitatea din București)

Institutul de Științe Politice de la Universitatea din Wrocław este unul dintre cele mai mari și mai dinamice centre de cercetare științifică din Polonia. Din anul 2008, Institutul a dezvoltat, de asemenea, curricula în limba engleză. Atât candidații internaționali, cât și cei polonezi pot să se alăture programului de studii și să obțină titlul de Master în Științe Politice.... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză