MASTERSTUDIES

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Varşovia Polonia 2021

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Ca multe alte țări din UE, Polonia oferă școlarizare ieftin sau chiar gratuit pentru studenții din UE. Viitorii studenți trebuie să se aplice direct la instituția lor polonez ales. Universitatea din Varșovia, de exemplu, taxele de între £ 1.300 și 2.500 de lire sterline pe an pentru cursurile de limba engleză.

Varșovia capitala și cel mai mare oras din Polonia, este considerat a fi o atracție turistică majoră, centru economic și centru educațional. Orasul este încărcat cu o frumusețe naturală și este un hub de învățământ ideal pentru iubitorii de natura. Ea are, de asemenea, instituțiile care oferă diplome în domenii variate de învățământ superior.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Varşovia în Polonia 2021

rezultate găsite Filter

MA în Protecția Mediului: Studii de Sustenabilitate

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Studiile privind durabilitatea sunt un program interdisciplinar care are ca scop încurajarea înțelegerii, aprecierii și aptitudinilor elevilor de rezolvare a problemelor cu pr ...

Citeste mai mult

MA în filosofie și cultură a Europei Centrale și de Est - experiență și gândire

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Ne adresăm acestui program studenților străini din întreaga lume (și, de asemenea, din Polonia) care doresc să-și urmeze diploma de master în țara noastră, să se familiarizeze ...

Citeste mai mult