Filter
Masterat în Arte
Polonia Częstochowa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Częstochowa Polonia 2019

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Czestochowa este cunoscut nu numai pentru Mănăstirea paulină Jasna Góra, dar este, de asemenea, bine cunoscut pentru facilitățile sale de învățământ. Częstochowa Universitatea de Tehnologie, Jan Długosz, Universitatea Polonia și Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki sunt printre instituțiile de top clasate din țară.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Częstochowa în Polonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Polonia University

Programele de masterat oferă studenților cunoștințe despre administrarea afacerilor și economie. Gradul este acordat pe baza cursurilor de bază și de specialitate. ... [+]

MA în economie

Programele din Business School de la Universitatea Polonia oferă o licență și o licență Diplome de masterat care oferă studenților cunoștințe de Administrarea Afacerilor și Economie. Gradul este acordat pe baza cursurilor de bază și de specialitate.

De ce ar trebui să-ți alegi școala noastră de afaceri?

Posibilitatea de a obține calificări recunoscute cu abilități esențiale necesare în economia globală, finanțe internaționale, afaceri externe, comerț internațional sau serviciu diplomatic; Absolvenții sunt foarte apreciați de companiile internaționale; Laboratoarele de predare sunt foarte scumpe (servicii tehnice complete) Cursuri speciale pentru studenți internaționali, incl. Programe de limba poloneză; Ajutor pentru găsirea unei locuințe private potrivite; Situat în apropierea locului internațional de pelerinaj, Jasna Góra; O metropolă multiculturală prietenoasă; Situat la 200 km de Varșovia, 140 de la Cracovia, la 160 km de Wroclaw. ... [-]
Polonia Częstochowa
Octombrie 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză