$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Politica de tehnologie

O diplomă de master se poate dovedi a fi benefică pentru un număr de oameni diferiți. Cu piața de muncă de astăzi, este aproape esențial să aveți o educație avansată. Indiferent dacă sunteți în stare proaspătă din studii universitare sau sunteți în căutarea de a avansa în cariera ta actuală, o diplomă de master vă poate ajuta să vă dau acea margine de care aveți nevoie.… Citeste mai mult

O diplomă de master se poate dovedi a fi benefică pentru un număr de oameni diferiți. Cu piața de muncă de astăzi, este aproape esențial să aveți o educație avansată. Indiferent dacă sunteți în stare proaspătă din studii universitare sau sunteți în căutarea de a avansa în cariera ta actuală, o diplomă de master vă poate ajuta să vă dau acea margine de care aveți nevoie.

Mulți se pot întreba: "Ce este un MA în MSc în politica tehnologică?" Este un program care pregătește indivizii să domine în domeniul tehnologiei. Programul este compus dintr-o combinație unică de științe naturale și studii de inginerie cu științele sociale aplicate. Elevii au șansa de a-și îmbunătăți abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor în legătură cu o varietate de probleme tehnologice cu care se confruntă astăzi. La finalizarea programului, persoanele fizice vor putea să dezvolte și să pună în aplicare în mod eficient strategiile tehnologice care sunt relevante pentru nevoile diferitelor afaceri.

Cu vasta sferă de aplicare a acestui program, absolvenții câștig și avans în diferite competențe care sunt aplicabile într-o serie de domenii de carieră. Ca atare, studenții sunt pregătiți să funcționeze în mai multe poziții diferite și sunt mai versatil, făcându-le posibile active pentru companii.

Nu există un cost stabilit pentru un masterat. Diferiți factori, cum ar fi locația și țara școlii, costul mediu al participării la instituție și dacă studiați online sau personal sunt factori care contribuie.

Cu un masterat în MSc în politica de tehnologie, aveți o serie de opțiuni de carieră. Tehnologia este încorporată în practic toate practicile de afaceri, deci, dacă nu preferați să vă urmați o carieră cu o companie de tehnologie, puteți aplica abilitățile în practic orice domeniu. De asemenea, puteți lucra în sectoare private, publice sau guvernamentale, precum și în domenii nonprofit. În funcție de industria aleasă, vă puteți aștepta să intrați într-o poziție low-to mid-management.

Dacă vă bucurați de tehnologie și sunteți intrigat cu aplicația sa de afaceri, aceasta ar putea fi gradul pentru dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
The George Washington University - Elliott School Of International Affairs
Washington, Statele Unite ale Americii

Mai mult ca oricând, inovația și progresele în știință și tehnologie au un impact global. Politicile care guvernează aceste domenii sunt elaborate și revizuite de o mână de li ... +

Mai mult ca oricând, inovația și progresele în știință și tehnologie au un impact global. Politicile care guvernează aceste domenii sunt elaborate și revizuite de o mână de lideri, dar afectează miliarde de vieți individuale. Master of Arts în politici internaționale de știință și tehnologie vă va oferi abilitățile, experiența și accesul pentru a începe să vă aduceți contribuția în fruntea acestor domenii. -
MA
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus