$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Programele de MA în Modă în Polonia 2022

O diplomă de master sau de master este conceput pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență și care au nevoie sau doresc studii aprofundate într-un subiect de alegerea lor. Aceste programe de obicei iau între unu și doi ani și pot fi necesare pentru ocuparea forței de muncă de nivel superior. Ce este un MA în Modă în Polonia? Gradul este oferit de școli de artă și un… Citeste mai mult

O diplomă de master sau de master este conceput pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență și care au nevoie sau doresc studii aprofundate într-un subiect de alegerea lor. Aceste programe de obicei iau între unu și doi ani și pot fi necesare pentru ocuparea forței de muncă de nivel superior.

Ce este un MA în Modă în Polonia? Gradul este oferit de școli de artă și universități regulate, și mulți să ia o abordare interdisciplinară pentru a înțelege lumea modei și a designului. O serie de prelegeri sunt orientate spre teoria modei. Elevii lucrează deseori în mod individual și în colaborare pe o serie de proiecte și să ia cursuri în costum de design, designer de cusut, desen de moda, moda și cultura populară și mai mult. La finalizarea gradul de master, un absolvent va avea de multe ori un portofoliu de proiecte de design pentru a arăta potențialilor angajatori sau pot continua un proiect pentru dezvoltarea în continuare.

gradul de master consolidează una de cursuri anterioare în modă, artă și design și ia-l la nivelul următor, cu o pregătire completă pentru lumea muncii în industria modei sau pentru studii avansate în domeniu.

Costul unui MA în Moda depinde de școală sau universitate care oferă gradul, durata cursului, iar materialele unul trebuie să le achiziționeze pentru a finaliza proiecte. Un număr de studenți pot beneficia de oportunități de ajutor financiar, cum ar fi student împrumuturi, granturi, burse și studii de lucru.

Cei care se completează un master în moda poate fi folosită în industrie, în diferite capacități. Unii lucrează pentru designeri mari sau mici, devin cumparatori pentru magazine sau blide fereastră sau se poate angaja într-o carieră în jurnalism de moda. Alți absolvenți pot deschide un butic sau de a începe propria lor linie de moda in timp ce prezentarea si vanzarea de desene sau modele originale.Organizarea de spectacole de moda, crearea de bloguri orientate spre moda si filme de scurt pot fi alte opțiuni pentru absolvent.

Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Polonia
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Arts Magdalena Abakanowicz in Poznań
Poznań, Polonia

Departamentul de scenografie la Facultatea de Arhitectură şi Design este format din cinci studiouri de design, care conduce un design interdisciplinare şi munca artistică educ ... +

Departamentul de scenografie la Facultatea de Arhitectură şi Design este format din cinci studiouri de design, care conduce un design interdisciplinare şi munca artistică educaţionale îndreptate la conştient şi responsabil de modelarea ... -
MA
Normă întreagă
Oct 2022
Campus