Filter
Masterat în Arte
Mauriţius Vacoas-Phoenix Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Vacoas-Phoenix Mauriţius 2019

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Mauritius fiind un stat insular, această națiune africană va oferi cel mai bun moment ca voi studia în universitate. Plajele din Mauritius și de coastă viață a țării este pur și simplu îți taie răsuflarea. Veți trăi o viață de relaxare și se bucură de a studia în oricare Universitatea din Mauritius sau cel al tehnologiei.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Vacoas-Phoenix în Mauritius 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Middlesex University Mauritius

MA Educație (Leadership si Management) Programul este pentru acei profesioniști angajați în organizațiile educaționale sau de formare profesională, care contribuie la pro ... [+]

MA Educație (Leadership si Management) Programul este pentru acei profesioniști angajați în organizațiile educaționale sau de formare profesională, care contribuie la procesul educațional sau de formare. Acesta este un curs flexibil, integrat pentru profesioniștii din învățământ să-și concentreze activitatea lor de anchetă, cercetare și burse de studiu cu privire la dezvoltarea practică mai eficientă și realizării de progrese în domeniul lor. Veți absolvent ca specialist în educație.

Toți participanții vor fi înscriși pe cursul AM, dar poate alege să renunțați la etapa de Certificat de studii postuniversitare sau Diplomă de studii aprofundate. Studiul este efectuat la Masters (nivelul 7) pe tot parcursul.... [-]

Mauriţius Vacoas-Phoenix
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză