1143 MA Programe în Regatul Unit for 2024

MA Programe în Regatul Unit for 2024Filter
    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul de Arte în Scriere Creativă Contemporană de la Northeastern University London oferă studenților cunoștințele, abilitățile de artizanat și disciplina necesare pentru a fi un scriitor creativ acum. Există mai multe căi de publicare disponibile decât oricând. Cu toate acestea, navigarea pe piața literară din secolul XXI necesită abilități și cunoștințe de specialitate, alături de pricepere artistică.

    • Online United Kingdom

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Necesitatea înțelegerii peisajului global al securității nu a fost niciodată mai urgentă. În secolul 21, amenințările la adresa securității s-au multiplicat exponențial în întreaga lume. Acestea variază de la tradițional, cum ar fi concurența strategică, proliferarea nucleară și răspunsurile globale la terorism, până la cele mai contemporane, cum ar fi pierderea biodiversității, schimbările climatice și amenințările la adresa securității umane. Vom acoperi, de asemenea, balanțele globale de putere și inegalitățile dintre Nordul Global și Sudul Global într-o lume post-colonială. Acest master online de securitate globală vă va oferi abilitățile de a vă gândi la aceste probleme de securitate în mod holistic și vă va permite să găsiți soluții practice la dilemele pe care le prezintă. Prin angajamentul strâns cu cercetarea și predarea de talie mondială efectuate de cea mai mare și mai diversă colecție de cercetători în domeniul securității de pe planetă, vă veți extinde înțelegerea conceptuală atunci când vă gândiți la probleme și amenințări de securitate. Utilizând studii de caz și scenarii din lumea reală, veți construi abilitățile necesare pentru a negocia în mod eficient cerințele deseori concurente ale securizării oamenilor, statelor și mediului natural într-un context global complex.

    • Poole, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cursul nostru de ilustrație MA vă încurajează să puneți la îndoială natura practicii dvs. și contextul și poziția acesteia în raport cu industriile creative. Cursul vă permite să vă perfecționați în continuare identitatea creativă, oferind o punte de legătură între educația profesională și practica de ilustrare profesională. Acesta oferă o mare oportunitate pentru profesioniștii creativi să se întoarcă la universitate pentru a reflecta asupra practicilor lor creative și a schimba direcția.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masteratul în Studii de bibliotecă și arhivă este predat în colaborare cu Biblioteca University of Manchester (UML). Aceasta este o bibliotecă de cercetare majoră cu mai multe site-uri, cu statutul de Biblioteca Națională de Cercetare. Include uimitoarea bibliotecă și Institut de Cercetare John Rylands, cu colecțiile sale de arhive, cărți rare și practici digitale de ultimă oră. Biblioteca are legături strânse cu cercetarea și predarea prin Institutul și Biblioteca John Rylands și Școala de Arte, Limbi și Culturi. Aceste relații oferă studenților de la MA în Studii de bibliotecă și arhivă oportunitatea de a se angaja cu o multitudine de specializări academice strâns legate de Studiile de bibliotecă și arhivă, pe lângă faptul că beneficiază de cursuri de bază cu gamă largă centrate pe lucrul cu colecții speciale.

    • Brighton, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest curs vă oferă posibilitatea de a obține un masterat în drept, astfel încât să fiți pregătiți pentru multe opțiuni de carieră diferite. Acest grad se concentrează pe domeniile cheie ale dreptului din Anglia și Țara Galilor și oferă o bază solidă pentru pregătirea pentru prima etapă a examenului de calificare a solicitanților (SQE), deschizând calea pentru o serie de opțiuni de carieră, inclusiv calificarea ca avocat, calificarea ca avocat, efectuând cercetări juridice, efectuând studii suplimentare.

    • Liverpool, Regatul Unit

    Part time

    30 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • UK Online, Regatul Unit

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dobândiți competențele pentru a fi un competitor global pe piețele financiare mondiale cu Masterul în Finanțe și Investiții, acordat de Universitatea Telematică Internațională UNINETTUNO și livrat 100% online. Deveniți expert în principiile finanțelor corporative, analiza financiară și managementul investițiilor în cel puțin 18 luni.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Absolvenții pot urma o carieră într-o serie de domenii în care sunt necesare abilități de traducere, de exemplu academic, scriere creativă, industria de traduceri și interpretare, politici publice, afaceri și comerț și jurnalism. Programul include pregătire de specialitate în tehnologii de traducere și oferă oportunități de experiență de lucru. Absolvenții sunt, de asemenea, echipați pentru a începe studiile de doctorat.

    • Hull, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Cu MA în educație, veți învăța cum să excelați ca educator modern într-o lume din ce în ce mai interconectată și să obțineți o abordare bazată pe dovezi pentru a manevra oportunitățile și provocările prezentate în educație. Cu acest curs de masterat, veți putea să vă ridicați la cerințele timpului nostru. Este actualizat cu dovezi ale celor mai bune practici și se bazează pe perspective teoretice puternice și pe cele mai recente inovații în educație.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    • The City, Regatul Unit

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • London, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    În centrul experienței pe care o veți avea cu noi la Comunicare vizuală se află angajamentul comun pentru "practica conversațională". Prin aceasta, ne referim la o abordare practică și discursivă a creației. Noi vedem comunicarea ca fiind, în esență, o conversație pentru a forma punți, a conecta oamenii și a face schimb de idei.

    • Online

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Modulele de specialitate oferite în acest curs MA Serious and Violent Crime se aprofundează în diferitele forme de infracțiuni grave și violente. Cu o abordare practică, veți dobândi expertiza, abilitățile și calitățile necesare pentru a prelua roluri de conducere în acest domeniu. Aceste module cuprind subiecte precum practica reflexivă, conducerea, psihologia infracțiunilor grave și multe altele, oferindu-vă o oportunitate distinctă de a examina în detaliu crimele grave și violente.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă, Engleză, Portugheză

    Master în Marketing de la London School of Design și Marketing se va extinde și dezvolta noi cunoștințe, abilități și metodologii eficiente, astfel încât profesioniștii de marketing să devină experți cu înaltă calificare și să atingă obiective de carieră înalte.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Spaniolă, Portugheză

    Marketingul joacă un rol vital în structura afacerii, care se dovedește a fi din ce în ce mai solicitantă și mai competitivă. Piața locurilor de muncă caută profesioniști cu înaltă calificare, creativi și inovatori, dotați cu strategii eficiente în contexte internaționale. Se așteaptă ca acești profesioniști să poată rezolva cu succes problemele de gestionare și de strategie în mai multe domenii de activitate. London School Of Design And Marketing Master's în Marketing va lărgi și dezvolta noi cunoștințe, abilități și metodologii eficiente, astfel încât profesioniștii de marketing să devină experți de înaltă calificare și să atingă obiective de carieră ridicate.