Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Swansea Regatul Unit

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Swansea Regatul Unit 2018

Masterat

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Swansea este un oraș de coastă, în Țara Galilor. Trei instituții de învățământ superior se află acolo, unul dintre acestea fiind acordate pentru cea mai bună experiență de elev din Marea Britanie. Este unul dintre centrele importante revoluției industriale.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Swansea în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

MA în Scris Creativ

Swansea University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swansea + 1 mai mult

Master în Creative Writing este un program unic care oferă instruire integrată în scrierea textului literar și media. [+]

Prezentare curs

MA în Creative Writing este un program unic care oferă instruire integrată în scrierea de text literar și mass-media.

Caracteristici cheie Masteratul este predat de scriitori experimentați și oferă o gamă largă de genuri de scriere, inclusiv ficțiune, poveste scurtă, poezie, drama, scenarist și ficțiune creativă. Drama scriind o anumită forță, inclusiv domeniul relativ nou și neexplorat al dramaturgiei. Jocurile normale de redare și scrierea dramatică a studenților sunt deseori efectuate de actorii profesioniști în mini-festivalul Rough Diamonds din vară. Scriitorii creativi au o relație strânsă cu Teatrul Național Țara Galilor, precum și cu evenimente de poezie deschise la locații locale, cum ar fi Centrul Dylan Thomas și Howl. Există posibilități de lucru cu editorii locali. Programul de scriere are un jurnal online, The Swansea Review, iar studenții scriu pentru The Siren, un jurnal online condus de studenți, și ziarul studențesc The Waterfront. Elevii au aderarea gratuită la Literature Wales, agenția națională de promovare. Elevii sunt implicați în Ziua Scriitorilor Anuali de la Centrul Dylan Thomas, unde se întâlnesc cu editori, agenți, editori și scriitori, pentru a discuta aspectele legate de publicare și despre meseria scrisă. Elevii fac parte dintr-o comunitate vibrantă de scriitori și artiști - Swansea, locul de naștere al lui Dylan Thomas, având o pretenție corectă de a fi orașul de cultură al Țării Galilor. Programul are legătura cu experiența culturii literare unice din Țara Galilor, care este probabil cea mai veche tradiție bardică din Europa. Descriere ... [-]

MA în Mass-media Digitale

Swansea University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swansea + 1 mai mult

MA în Digital Media oferă o abordare inovatoare interdisciplinară și multidisciplinară a tehnologiei contemporane și a noilor media, bazându-se pe expertiza în domeniul studiilor media și comunicării. [+]

Prezentare curs

MA în Digital Media oferă o abordare inovatoare interdisciplinară și multidisciplinară a tehnologiei contemporane și a noilor media, bazându-se pe expertiza în domeniul studiilor media și comunicării.

Caracteristici cheie

MA examinează unele dintre problemele cheie cu care se confruntă societățile globale din secolul douăzeci și unu, printr-un program dinamic care combină perspective teoretice și aplicate.

Elevii vor fi încurajați să aplice teoria media, teoria politică și socială și instrumentele de cercetare în analizarea și înțelegerea mediilor digitale. AM studiază principalele dimensiuni istorice, politice și de practică ale noilor media, precum și concentrându-se pe metodologiile de cercetare pentru cei care efectuează cercetări privind mediile și tehnologia digitală.... [-]


MA in Applied Criminal Justice and Criminology

Swansea University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Swansea + 1 mai mult

[+]

În acest fel, puteți urmări, de asemenea, cererea dvs. în fiecare etapă a procesului și puteți imprima o copie a scrisorii dvs. de decizie.

[-]