Filter
Masterat în Arte
Regatul Unit England Stoke-on-Trent Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Stoke-on-Trent Regatul Unit 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Stoke-on-Trent în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Regatul Unit
England
Stoke-on-Trent
Tip de studiu
Ritm
Staffordshire University

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să-rapide într-o carieră în jurnalism. Acesta este un premiu foarte profesional și are acreditarea deplină din partea Cons ... [+]

MA în Jurnalism

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să-rapide într-o carieră în jurnalism. Acesta este un premiu foarte profesional și are acreditarea deplină din partea Consiliului Național de Formare a Jurnaliștilor (NCTJ).

Schiță curs

Universitatea Staffordshire se bucură de legături puternice cu industria de jurnalism și cadrelor didactice au mulți ani de experiență de lucru în ziare, jurnalism on-line, radio și televiziune.

Veti beneficia de lucru cu o echipa de jurnaliști de top și academicieni și să învețe cum să se auto funcționeze ca jurnalist multi-media. Scopul nostru este pe combinarea teorie și practică într-o atmosferă plină de viață și angajarea care reproduce lumea reala a jurnalismului. Accentul se pune pe studiu independent, dezvoltarea unui portofoliu și urmărirea perspectivele de carieră. Premiul urmeaza un program de evaluare continuă și cere elevilor să efectueze un loc de muncă complet evaluate.... [-]

Regatul Unit Stoke-on-Trent
August 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză