Filter
Masterat în Arte
Regatul Unit Scotland Glasgow Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Glasgow Regatul Unit 2019

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Glasgow este cel mai mare oraș din Scoția, cu o populație de aproximativ 600.000 în orașul în sine, sau mai mult de 2 milioane de euro în cazul în orașele din jur de conurbația Clydeside sunt luate în considerare.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Glasgow în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

GCU - Glasgow School for Business and Society

Cu o mulțime de comisii și oportunități de creație, televiziunea este locul unde majoritatea scenaristilor lucrează. Învățați de scriitori profesioniști, veți lucra la sc ... [+]

Obțineți instruirea, conexiunile și experiențele de care aveți nevoie pentru a vă marca în televiziune. Recunoscut cu litera de aprobare Creative Skillset de aprobare, GCU de televiziune Fiction Writing este singurul program de masterat full-time concentrându-se numai pe scripting pentru Marea Britanie.

Creat în strânsă colaborare cu industria pentru a vă maximiza oportunitățile de angajare, programul nostru vă oferă toată gama de experiențe din industrie - și vă sprijină în dezvoltarea propriei drame sau comedii originale.

Instrucțiune atât din partea experților universitari, cât și a scenariștilor de top din televiziunea britanicăȘanse de a contribui la programele care se difuzează în prezent pe televiziunea britanicăMentoring individual de la directori de televiziune cu experiențăAcces direct la producători și comisariAnul îndrumării unui agent din LondraSprijin de la un medic specialist de scenariiOportunitate de a absolvi cu mai multe proiecte gata de a lua pe piață... [-]
Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

MA Multimedia Jurnalism este Scoția de conducere jurnalism Masters. Este NCTJ ... [+]

Acreditat de: BJTC NCTJ

Alăturați-vă unui efort global de informare și conectare a oamenilor din întreaga lume prin programul de masterat al jurnalismului de la Scoția - Multimedia Journalism GCU. GCU oferă singura diplomă de jurnalism postuniversitar în Scoția, care este acreditată de ambele organisme de formare profesională principală din Regatul Unit: Consiliul Național pentru Formarea Jurnaliștilor și Consiliul de Formare pentru Jurnalismul Broadcast.

MA Multimedia Journalism se mândrește cu o rată de ocupare de peste 75%, plasamente în organizații media, inclusiv BBC, STV și Herald

Veți studia în Glasgow, "orașul media" din Scoția, și veți beneficia de experiența practică cu toate competențele de care dispuneți în prezent, de la intervievarea și raportarea la scrierea și editarea - prin intermediul tipăririi, a emisiunilor și a platformelor digitale. Vă vom antrena în stenografie, fotografie, producție video și gestionarea conținutului web și vă vom oferi instrucțiuni aprofundate în domeniul guvernării și al dreptului.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză