MASTERSTUDIES

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Perth Regatul Unit 2021

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Perth în Marea Britanie 2021

rezultate găsite Filter

Master în artă și practică socială

University of the Highlands and Islands
MA
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
15&nbsp;-&nbsp;72 luni
Engleză
Online

Ești angajat la o carieră într-o practică de artă care se implică creativ cu comunitatea ta? În caz afirmativ, arta și practica socială * este ideală.

Citeste mai mult

Master în Creativitate, Leadership și Enterprise

University of the Highlands and Islands
MA
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
15&nbsp;-&nbsp;72 luni
01 Iun 2021
Engleză
Online

Acest curs se adresează în mod special practicienilor creativi, managerilor de proiecte de artă și inovatorilor care doresc să dezvolte abilități de leadership și de întreprin ...

Citeste mai mult