Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Glasgow Regatul Unit

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Glasgow Regatul Unit 2018

Masterat

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Glasgow este cel mai mare oraș din Scoția, cu o populație de aproximativ 600.000 în orașul în sine, sau mai mult de 2 milioane de euro în cazul în orașele din jur de conurbația Clydeside sunt luate în considerare.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Glasgow în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Creative Skillset Tick [-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

Elementul final al programului este proiectul, care vă oferă posibilitatea de a produce o piesă substanțială de lucrări jurnalistice publicate / publicabile / difuzate.

Metode de evaluare

Fiecare modul este evaluat separat: cum ar fi cursuri continue; examene sau teste (Stenograma și Zilele de știri - care sunt în practică un examen de grup care durează o zi întreagă); și unele printr-o combinație de cursuri și examene NCTJ (Lege, Guvern).

20 x Marantz PMD661 carduri de memorie reporter-recordere.

[-]