Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Glasgow City Regatul Unit

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Glasgow City Regatul Unit 2018

Masterat

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Glasgow City în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Creative Skillset Tick [-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

Elementul final al programului este proiectul, care vă oferă posibilitatea de a produce o piesă substanțială de lucrări jurnalistice publicate / publicabile / difuzate.

Metode de evaluare

Fiecare modul este evaluat separat: cum ar fi cursuri continue; examene sau teste (Stenograma și Zilele de știri - care sunt în practică un examen de grup care durează o zi întreagă); și unele printr-o combinație de cursuri și examene NCTJ (Lege, Guvern).

20 x Marantz PMD661 carduri de memorie reporter-recordere.

[-]