Filter
Masterat în Arte
Regatul Unit England Huddersfield Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Huddersfield Regatul Unit 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Huddersfield este un oraș mare piata din Yorkshire. Kirklees College și Universitatea din Huddersfield se află acolo. Universitatea a fost fondată în 1825 și are în prezent în jur de 20 de mii de studenți.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Huddersfield în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Regatul Unit
England
Huddersfield
Tip de studiu
Ritm
University of Huddersfield Business School

Obiectivul general al programului de masterat Management International Resurselor Umane (MRU) este de a vă educa ca un manager de resurse umane într-un context internațio ... [+]

Obiectivul general al programului de masterat Management International Resurselor Umane (MRU) este de a vă educa ca un manager de resurse umane într-un context internațional și de a îmbunătăți calitatea dezvoltarea ta profesionala. Sunteți încurajați să dezvolte reflecția critică și o gamă de abilități și tehnici specifice managementului internațional al resurselor umane. Cursul se va concentra pe dezvoltarea de abilități personale și interpersonale relevante în pregătirea pentru o viitoare carieră profesională în management de oameni într-un loc de muncă la nivel mondial. Acest curs vă oferă un amestec relevant de module HRM aferente, inclusiv o introducere generală la aspectele majore ale MRU și problemele internaționale legate (cum ar fi mediul de afaceri internațional și de guvernanță și de afaceri etica corporative), în plus față de strategia de HRM și inter-cultural management. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra cu tutorii care sunt extrem de experiență în furnizarea de cursuri de master la nivel de atât în ​​Marea Britanie și în străinătate.... [-]

Regatul Unit Huddersfield
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză