Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Huddersfield Regatul Unit

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Huddersfield Regatul Unit 2018

Masterat

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Huddersfield este un oraș mare piata din Yorkshire. Kirklees College și Universitatea din Huddersfield se află acolo. Universitatea a fost fondată în 1825 și are în prezent în jur de 20 de mii de studenți.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Huddersfield în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

Management Internațional Resurselor Umane (MRU) Ma / PGDip / PGCert

University of Huddersfield Business School
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Huddersfield

Obiectivul general al programului de masterat Management International Resurselor Umane (MRU) este de a vă educa ca un manager de resurse umane într-un context internațional și de a îmbunătăți calitatea dezvoltarea ta profesionala. [+]

Obiectivul general al programului de masterat Management International Resurselor Umane (MRU) este de a vă educa ca un manager de resurse umane într-un context internațional și de a îmbunătăți calitatea dezvoltarea ta profesionala. Sunteți încurajați să dezvolte reflecția critică și o gamă de abilități și tehnici specifice managementului internațional al resurselor umane. Cursul se va concentra pe dezvoltarea de abilități personale și interpersonale relevante în pregătirea pentru o viitoare carieră profesională în management de oameni într-un loc de muncă la nivel mondial. Acest curs vă oferă un amestec relevant de module HRM aferente, inclusiv o introducere generală la aspectele majore ale MRU și problemele internaționale legate (cum ar fi mediul de afaceri internațional și de guvernanță și de afaceri etica corporative), în plus față de strategia de HRM și inter-cultural management. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra cu tutorii care sunt extrem de experiență în furnizarea de cursuri de master la nivel de atât în ​​Marea Britanie și în străinătate.... [-]