Program de Masterat în Arte în Statele Unite ale Epsom Regatul Unit

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Epsom Regatul Unit 2018

Masterat

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Epsom în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

MA Design Grafic

University for the Creative Arts
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Epsom + 1 mai mult

Cursul nostru MA Design grafic a fost structurat pentru a promova rolul de designeri comunicatori profesioniști calificați, și încorporați cu fermitate o cultură de cercetare și de rezolvare a problemelor în practică creativă. [+]

MA Design grafic

Cursul nostru MA Design grafic a fost structurat pentru a promova rolul de designeri comunicatori profesioniști calificați, și încorporați cu fermitate o cultură de cercetare și de rezolvare a problemelor în practică creativă.

Cursul nostru își propune să promoveze specializarii măiestrie în propria zonă unică de design grafic - care va identifica și dezvolta cu noi pe acest MA. permițându-vă pentru a produce rezultate semnificative din cercetare în cunoștință de cauză este o prioritate de top.

Lungimea de studiu: Un an full-time

Începe: septembrie 2017

Campus: UCA Epsom

Privire de ansamblu asupra curs:... [-]


Ma De Moda De Marketing & Comunicare

University for the Creative Arts
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Epsom + 1 mai mult

branduri de moda la nivel mondial au nevoie de gânditori creative pentru a comunica în mod eficient mesajele lor prin intermediul social media, tehnologii digitale și a practicilor de PR creative. Noul nostru cursul de masterat combină de marketing și comunicare abilități de bază pentru a construi un portofoliu cuprinzător de cunoștințe - centrale acestui sector în schimbare rapidă și intrinsecă la moda comunicatorii de clasă mondială de astăzi. [+]

MA Moda Marketing & Comunicare

branduri de moda la nivel mondial au nevoie de gânditori creative pentru a comunica în mod eficient mesajele lor prin intermediul social media, tehnologii digitale și a practicilor de PR creative. Noul nostru cursul de masterat combină de marketing și comunicare abilități de bază pentru a construi un portofoliu cuprinzător de cunoștințe - centrale acestui sector în schimbare rapidă și intrinsecă la moda comunicatorii de clasă mondială de astăzi.

Ca un student al acestui curs, veți învăța cum să gestioneze și să genereze campanii corespunzătoare de brand și de a dezvolta capacitatea de a înțelege și deriva strategii de date tendință viitoare.... [-]