$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Managementul resurselor

Cei care speră să-și extindă înțelegerea despre o anumită disciplină pot opta să urmeze o diplomă de Master of Arts. Programele postuniversitare de master oferă cercetătorilor studii imersive care extind în continuare aprecierea lor asupra unei discipline alese. Ei obțin o înțelegere mai bună și o înțelegere mai profundă a unui subiect. Ce este un MA în Managementul resurse… Citeste mai mult

Cei care speră să-și extindă înțelegerea despre o anumită disciplină pot opta să urmeze o diplomă de Master of Arts. Programele postuniversitare de master oferă cercetătorilor studii imersive care extind în continuare aprecierea lor asupra unei discipline alese. Ei obțin o înțelegere mai bună și o înțelegere mai profundă a unui subiect.

Ce este un MA în Managementul resurselor? Cei care caută un grad postuniversitar în această disciplină se pot aștepta să învețe abilitățile necesare pentru evaluarea și planificarea gestionării resurselor naturale la nivel local sau național. Resursele naturale includ terenuri, corpuri de apă, animale și frunziș. Elevii părăsesc de obicei programul știind cum să ghideze interacțiunea dintre oameni și resursele naturale, de la activități recreative la interese de afaceri precum mineritul și silvicultura.

Programul poate impuls studenților cu o mulțime de aptitudini critice pentru profesie și translatabile în afara disciplinei. Absolvenții au tendința de a avea abilități diplomatice puternice, deoarece aceștia lucrează cu diverse grupuri care au diferite idei despre resursele disponibile. De obicei, aceștia sunt familiarizați cu managementul și pot comunica bine.

Cei care construiesc un plan financiar pentru a plăti taxele vor dori să compare școlile pentru a găsi cele mai potrivite pentru bugetul lor. Taxele de școlarizare depind adesea atât de locația școlii, cât și de cea privată sau publică. Participarea la fracțiune de normă poate fi o opțiune pentru cei care doresc să răspândească costul.

Există o mulțime de oportunități de angajare pentru absolvenți. Unii aleg să devină oameni de știință în domeniul conservării, parcuri de monitorizare și păduri pentru schimbarea calității solului, a habitatelor animalelor și multe altele. Alții pot decide să devină oameni de știință din domeniul mediului, găsind modalități inovatoare de abordare a problemelor de sănătate publică, deoarece acestea se referă la resurse naturale, cum ar fi poluarea și defrișările. Tehnicienii de conversație colectează date, antrenează lucrătorii forestieri și îi ajută pe alții să îmbunătățească interacțiunea dintre animale și teren.

Elevii interesați de un masterat în Managementul resurselor pot găsi curricule uimitoare la universități și colegii din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University for Peace
Ciudad Colón, Costa Rica

Specializarea Managementul durabil al resurselor naturale este concepută pentru cei care intenționează să se angajeze pe teren sau în munca orientată către comunitate în gesti ... +

Specializarea Managementul durabil al resurselor naturale este concepută pentru cei care intenționează să se angajeze pe teren sau în munca orientată către comunitate în gestionarea resurselor naturale, conservarea biodiversității sau dezvoltarea durabilă. Acesta subliniază îmbunătățirea biodiversității pentru sistemele globale de susținere a vieții și atenuarea conflictelor care apar din inițiativele de dezvoltare, disputele privind resursele naturale și degradarea mediului. -
MA
Normă întreagă
11 luni
Engleză
30 Aug 2022
Campus