$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Managementul parcurilor și agrementului

Studenții care dețin deja o diplomă de licență și ar dori să continue educația lor, pot alege să urmeze un Master of Arts. Acest program este oferit într-o varietate de domenii și de obicei durează patru ani pentru a finaliza. Ce este un MA în parcuri și recreere Managementul? Acest program se pregătește studenții pentru administrarea diferitelor responsabilități legate de par… Citeste mai mult

Studenții care dețin deja o diplomă de licență și ar dori să continue educația lor, pot alege să urmeze un Master of Arts. Acest program este oferit într-o varietate de domenii și de obicei durează patru ani pentru a finaliza.

Ce este un MA în parcuri și recreere Managementul? Acest program se pregătește studenții pentru administrarea diferitelor responsabilități legate de parcuri de agrement și facilități. Cele mai multe cursuri de studiu vor include ambele clase generale de afaceri și cele legate de recreere. Subiectele sunt oferite într-un curriculum poate acoperi managementul resurselor umane, publicitate, operațiunile de afaceri, bugetare, planificarea programelor, fundații recreative și de management de recreere comerciale. Elevii vor învăța de multe ori prin prelegeri clasă și discuții precum și prin intermediul setărilor practice la facilități locale și parcuri.

Există numeroase beneficii pentru studenții care urmăresc acest grad.Abilitățile de management învățate le va pregăti pentru o carieră în mai multe roluri de conducere, precum și oportunitățile de carieră sunt vaste.

Elevii ar trebui să ceară întotdeauna cu privire la taxele de școlarizare și atunci când se analizează aplicarea la un anumit program. Pentru că acest grad este disponibil într-o varietate de locații internaționale, costul total poate varia destul de un pic. Atunci când întrebat despre cerințele financiare, studenții pot, de asemenea, doresc să se intereseze cu privire la oportunitățile de ajutor financiar, cum ar fi împrumuturi și burse.

Elevii care au absolvit cu un masterat în Parcuri și Agrement Managementul poate alege dintr-o varietate de cariere. Angajatorii pot include statiuni private, departamentele de recreere publice și parcuri, instituții corecționale, agenții federale de gestionare a terenurilor, casele de ingrijire medicala, centre de fitness, organizații non-profit și industria de turism petrecere a timpului liber.titluri specifice de locuri de muncă includ administrator național parc de servicii, parcuri municipale si director de recreere, profesor universitar, comisarul de planificare urbană, senior director de activitate, manager de stațiune, manager de animale sălbatice și director de recreere de mediu și în aer liber.

Folosind baza noastra de date on-line pentru cercetare școli este ușor. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Prescott College
Prescott, Statele Unite ale Americii

În calitate de profesioniști informați, educatorii în aer liber sunt gânditori critici care pot sprijini schimbarea pozitivă în indivizi, organizații și societate. Educatorii ... +

În calitate de profesioniști informați, educatorii în aer liber sunt gânditori critici care pot sprijini schimbarea pozitivă în indivizi, organizații și societate. Educatorii în aer liber înțeleg sistemele ecologice și umane și ajută la abordarea unora dintre provocările cu care se confruntă societatea astăzi, inclusiv problemele de sănătate, problemele de mediu, justiția socială și problemele de durabilitate. -
MA
Online & Campus Combinate
Campus
Online