MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Management strategic în America de Nord 2021

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Domeniul managementului strategic acoperă subiecte care îi vor pregăti pe studenți să își asume funcții manageriale în lumea afacerilor. Studenții vor învăța importanța comunicării și a structurii afacerilor, pe lângă subiecte precum psihologie organizatorică și drept.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Caută Studii Postuniversitare în Management strategic în America de Nord 2021

1 Rezultate din Management strategic, America de Nord Filter

Master în Arte în Studii de Inteligență Strategică

The Institute Of World Politics (IWP)
MA
Sept 2021
Engleză

Acest grad este conceput pentru studenții care caută cariere în domeniul inteligenței sau contraspionajului, precum și pentru profesioniști ale căror agenții sau clientele sun ...

Citeste mai mult