MASTERSTUDIES

Compară Programe de MA în Management imobiliar

Un maestru 's grad este acordat persoanelor fizice care au studiat la un colegiu sau universitate și au primit numărul necesar de ore de credit în domeniul lor majore sau de studiu. Un maestru 's este, în general, acordat dupa ce elevul depășește burlac ' s picioare de studii. Studenții care castiga stăpânul lor 's au demonstrat cunoștințe și experiență în domeniul lor de practică profesională.

Ce este un MA în Management Real Estate? Acest program va cuprinde trucuri de comerț atunci când se ocupă cu asociațiile de imobiliare și al locuințelor internaționale și locale. Elevii vor învăța intrarile si iesirile de management strategic, cum să se afirme politicienilor profesionale și în situații sociale, modul în care companiile pot salva cu fuziuni, precum și modul de a optimiza valoarea companiei și consideră valorile etice.

Imobiliară poate fi considerat o oportunitate de dezvoltare, o investiție și un factor de producție.Folosind tehnici sofisticate de evaluare, elevii vor analiza oportunitățile de investiții și să înțeleagă în aplicare a procesului și să învețe să fie conștienți de limitările. Ei vor avea, de asemenea abilitatea de a consilia cu privire la oportunitățile de dezvoltare și management financiar, un alt atribut cheie care pot fi utile în viața profesională și personală de zi cu zi.

Fiecare program va varia în funcție de instituție și țara se află. Pentru costurile de înregistrare specifice și detalii privind cursurile de master 's, studentii interesati sunt sugerate contacta instituția direct.

Absolvenții programului nu numai că va beneficia de mai multe deprinderi de viață, ei vor avea, de asemenea, competențele necesare pentru a găsi o carieră de succes în industria de locuințe. Ei pot găsi cariere aplicabile ca un proprietar sau un operator al unei companii imobiliare, director al unei asociații de locuințe, un agent sau chiar ca un consultant financiar sau dezvoltator.Mulți absolvenți sunt susceptibile de a găsi o carieră de succes în cadrul retail, birouri sau industriale sectoare ale pieței.

Cu opțiuni de a studia cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, și cursuri chiar oferite on-line, există o opțiune pentru a se potrivi programul orice student. Cele mai multe, dacă nu toate, școli oferă module de învățământ la distanță pentru a se potrivi elevilor cu acces limitat la facilitatea. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

1 Rezultate din Management imobiliar Filter

Maestru program de gradul administrarea afacerilor (construcții și imobiliare)

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MA
<
Normă întreagă
<
3 semestre
Germană
Campus

Biberach Universitatea ca un centru de excelență pentru construcții și imobiliare oferă multe avantaje: antrenament calificat, contacte intense atât între profesori și elevi ș ...

Citeste mai mult