Filter
Masterat în Arte
Luxemburg Esch-sur-Alzette Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Esch-sur-Alzette Luxemburg 2019

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Luxemburg, oficial, Marele Ducat al Luxemburgului, este o țară fără ieșire la mare în Europa de Vest, marginita de Belgia, Franța, și Germania.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Esch-sur-Alzette în Luxemburg 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Luxemburg
Esch-sur-Alzette
Tip de studiu
Ritm
University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Master în Arhitectura este un program de doi ani învățat limba engleză-care combină atât un curriculum educativ tradițional, arhitectural și un program de profilat struct ... [+]

O de master în arhitectură este o program de doi ani învățat limba engleză- care combină atât un curriculum educativ tradițional, arhitectural și un program de profilat structurat în jurul a trei teme majore: arhitectura, urbanizare europeană și globalizare.

Master în Arhitectură educă arhitecți viitori cu competențe specifice suplimentare în cercetare și cunoștințe în domeniul proiectării urbane special urbanismului europene și al globalizării.

Master în Arhitectură se concentrează pe:

design arhitectural și urban, pe diverse scări într-un context european, cu accent pe aspectele strategice de proiectare cercetarea arhitecturală și urbană cu mijloace arhitecturale (planuri, secțiuni, elevații, diagrame, perspective), concentrându-se în special asupra urbanizării europene cercetarea privind impactul globalizării asupra orașelor și regiunilor, precum și pe analiza comparativă a tipologiilor în arhitectură și urbanizare din întreaga lume ... [-]
Luxemburg Esch-sur-Alzette
Septembrie 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză