Filter
Masterat în Arte
Luxemburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Cele Mai Bune Masterate în Arte în Luxemburg 2019

Un MA, sau o diplomă de Masterat în Arte, este obținut de către studenții care au terminat un program de unul sau doi ani de studiu legat de istorie, limba engleză sau alte subiecte legate de arte și științe umane. Studiile de MA sunt adesea o combinație de cercetare și cursuri teoretice.

Luxemburg, oficial, Marele Ducat al Luxemburgului, este o țară fără ieșire la mare în Europa de Vest, marginita de Belgia, Franța, și Germania.

Solicită Informații Programe de MA Cei Mai Buni în Luxemburg 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Master în Arhitectura este un program de doi ani învățat limba engleză-care combină atât un curriculum educativ tradițional, arhitectural și un program de profilat struct ... [+]

O de master în arhitectură este o program de doi ani învățat limba engleză- care combină atât un curriculum educativ tradițional, arhitectural și un program de profilat structurat în jurul a trei teme majore: arhitectura, urbanizare europeană și globalizare.

Master în Arhitectură educă arhitecți viitori cu competențe specifice suplimentare în cercetare și cunoștințe în domeniul proiectării urbane special urbanismului europene și al globalizării.

Master în Arhitectură se concentrează pe:

design arhitectural și urban, pe diverse scări într-un context european, cu accent pe aspectele strategice de proiectare cercetarea arhitecturală și urbană cu mijloace arhitecturale (planuri, secțiuni, elevații, diagrame, perspective), concentrându-se în special asupra urbanizării europene cercetarea privind impactul globalizării asupra orașelor și regiunilor, precum și pe analiza comparativă a tipologiilor în arhitectură și urbanizare din întreaga lume ... [-]
Luxemburg Esch-sur-Alzette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză