Program de Masterat în Arte în Klaipeda Lituania

Programe de Masterat în Arte de Top în Klaipeda Lituania 2018

Masterat

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Situat la gura de vărsare a râului Dane orașul Klaipeda este al treilea cel mai mare oras din Lituania, cu sistem de înaltă educație standard. Instituțiile de învățământ Klaipeda scopul de a oferi servicii educaționale demne in stiinte liberale și arte prin universități de renume, cum ar fi Universitatea International LLC și Klaipėdos Universitetas.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Klaipeda în Lituania 2018

Citește Mai Mult

Masterat în TESOL

LCC International University
Campus Cu normă întreagă 4 semestre January 2018 Lituania Klaipeda

Master în programul de TESOL de la Universitatea Internațională LCC este orientat spre un public larg. Acesta este conceput pentru cei care sunt dispuși să aprofundeze cunoștințele lor de lingvistică aplicată, precum și cei care doresc o cunoaștere aprofundată a metodelor de predare de limbi străine și aplicarea lor practică în contexte internaționale. [+]

Programele de masterat în TESOL sunt comune în multe părți ale lumii, dar sunt noi pentru Lituania. Acest program internațional urmează trei principii cheie: cunoștințe lingvistice teoretice, aplicate de cercetare științifică, precum și utilizarea practică a teoriei și cercetării. Nucleul acestui program constă în sociolingvistică și lingvistică, care sunt combinate cu pedagogia management și limba de predare.

Facultatea Mărturii de la LCC International University pe Vimeo.

O MA în programul de TESOL de la Universitatea Internațională LCC este orientat spre un public larg. Acesta este conceput pentru cei care sunt dispuși să aprofundeze cunoștințele lor de lingvistică aplicată, precum și cei care doresc o cunoaștere aprofundată a metodelor de predare de limbi străine și aplicarea lor practică în contexte internaționale. În special, programul este conceput pentru: - cadre didactice de liceu care doresc să îmbogățească competența lor profesională și metodologică; - Persoanele care au primit gradul lor de licență și doresc să urmeze o carieră în predarea limbii engleze într-o lume din ce în ce mai multe limbi; - Persoanele care sunt interesați în limba programul de administrare și management; - Persoanele care sunt interesate de cercetare în domeniul lingvisticii aplicate. ... [-]