Program de Masterat în Arte în Kaunas Lituania

Programe de Masterat în Arte de Top în Kaunas Lituania 2018

Masterat

Un MA, sau o diplomă de Masterat în Arte, este obținut de către studenții care au terminat un program de unul sau doi ani de studiu legat de istorie, limba engleză sau alte subiecte legate de arte și științe umane. Studiile de MA sunt adesea o combinație de cercetare și cursuri teoretice.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Kaunas a fost renumit pentru patrimoniul său cultural și valoare academică. Instituțiile de învățământ din oraș, cum ar fi Vytautas Magnus University, Universitatea lituanian de stiinte medicale, și Aleksandras Stulginskis Universitatea au fost abilitarea capitalul uman, cu o educație de calitate de ani de zile.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Kaunas în Lituania 2018

Citește Mai Mult

De Master în Arhitectură

Kaunas University of Technology
Campus Cu normă întreagă 4 - 5 anii September 2018 Lituania Kaunas

Un program dinamic, inovator și practic, în același timp, este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: elevii învață principiile de arhitectură legate de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. și se aplică direct în proiect la care lucrează. [+]

Un program dinamic, inovator și practic, în același timp, este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: elevii învață principiile de arhitectură legate de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. și se aplică direct în proiect la care lucrează.

O altă exclusivitate a programului prevede în analiza critică istorică, culturală, teoretică și filosofică a tipologiilor existente, asociate cu proiectarea de prototipuri estetice, care integrează construcții, mecanice, ecologice și de cercetare economică.

Acest program de licență extins conduce la gradul de master (5 ani de program).... [-]