Studii de MA în Lituania

Vezi Cele Mai Bune 2 Masterate în Arte în Lituania 2018

Masterat

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Solicită Informații Programe de MA Top în Lituania 2018

Citește Mai Mult

MA în Politică Publică și Securitate

Kaunas University of Technology
Campus Cu normă întreagă September 2018 Lituania Kaunas

Programul de masterat de politică publică și securitate este conceput pentru a vă lărgi perspectiva și pentru a vă îmbunătăți abilitățile specifice pentru a vă pregăti să deveniți lider profesionist în sectorul public. [+]

Programul de masterat de politică publică și securitate este conceput pentru a vă lărgi perspectiva și pentru a vă îmbunătăți abilitățile specifice pentru a vă pregăti să deveniți lider profesionist în sectorul public. Programul vă va inspira și vă va pregăti pentru a fi un actor competent în procesele de politică publică și de securitate și va lua decizii bazate pe dovezi. Faceți un impact în lume, urmăriți idei puternice și avansați-vă capacitatea de a conduce!

Scopul programului de studiu este de a pregăti profesioniști de înaltă competență, având cunoștințe profunde în domeniul guvernării publice și al teoriilor de politică, capabili să analizeze și să evalueze procesele de securitate în perspectivă comparativă, să elaboreze și să implementeze analize relevante aplicând abordări metodologice sofisticate care formează fundalul problemei rezolvarea recomandărilor.... [-]


De Master în Arhitectură

Kaunas University of Technology
Campus Cu normă întreagă 4 - 5 anii September 2018 Lituania Kaunas

Un program dinamic, inovator și practic, în același timp, este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: elevii învață principiile de arhitectură legate de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. și se aplică direct în proiect la care lucrează. [+]

Un program dinamic, inovator și practic, în același timp, este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: elevii învață principiile de arhitectură legate de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. și se aplică direct în proiect la care lucrează.

O altă exclusivitate a programului prevede în analiza critică istorică, culturală, teoretică și filosofică a tipologiilor existente, asociate cu proiectarea de prototipuri estetice, care integrează construcții, mecanice, ecologice și de cercetare economică.

Acest program de licență extins conduce la gradul de master (5 ani de program).... [-]