Studii de MA în Lituania

Vezi Cele Mai Bune Masterate în Arte în Lituania 2019

Masterat

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Solicită Informații Programe de MA Top în Lituania 2019

Citește Mai Mult

Maestru în arhitectură

Kaunas University of Technology
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

O metodă dinamică, inovatoare și practică, programul este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: studenții învață principiile de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. în proiectul pe care lucrează. [+]

O metodă dinamică, inovatoare și practică, programul este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: studenții învață principiile de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. în proiectul pe care lucrează.

O altă exclusivitate a programului se referă la analiza critică istorică, culturală, teoretică și filosofică a tipologiilor existente, asociate cu proiectarea prototipurilor estetice care integrează construcțiile, cercetarea mecanică, ecologică și economică.

Acest program prelungit de licență conduce la diploma de master (program de 5 ani).

Ultimele instrumente software

Metoda de predare bazată pe studio este aplicată în dezvoltarea de clădiri conceptuale și contextuale, proiecte urbane și peisagistice, urmată de aplicarea BIM, CAD, Sintaxa spațială, programul ArcGIS.... [-]