close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MA în Literatură italiană

Un MA este o diplomă de master nivel, de asemenea, cunoscut sub numele de Master of Arts. De obicei dura de la unu la doi ani pentru a finaliza și poate să se bazeze pe cercetare, cursul de lucru sau de ambele. Anumite programe vor necesita o teză să fie finalizată pentru absolvirea cu succes. Ce este un MA în literatură italiană? gradul de master va necesita stăpânirea limbii italien… Citeste mai mult

Un MA este o diplomă de master nivel, de asemenea, cunoscut sub numele de Master of Arts. De obicei dura de la unu la doi ani pentru a finaliza și poate să se bazeze pe cercetare, cursul de lucru sau de ambele. Anumite programe vor necesita o teză să fie finalizată pentru absolvirea cu succes.

Ce este un MA în literatură italiană? gradul de master va necesita stăpânirea limbii italiene, în plus față de analiza operelor scrise în această limbă. grade de literatură poate fi, de asemenea, considerat ca studiul culturii și istoriei așa cum se reflectă în activitatea autorilor săi. literatura italiană este deosebit de interesant, istoria bogată a acestei țări, care a produs unele dintre primele clasice europene din lume după Evul Mediu au trecut. cursuri suplimentare pot implica studiul de arhitectură și de artă, care sunt, de asemenea, aspecte deosebit de interesante ale culturii Renasterii italiene.

Acei studenți care doresc să meargă pe pentru a preda, deseori, un grad de doctorat, de asemenea.Cu toate acestea, gradul de master poate face, de asemenea, absolvenți de mai competitive pe piața locurilor de muncă, pur și simplu pentru capacitatea lor de limbă. Este un curs de studiu, care este excelent pentru a deschide mintea, făcându-l mai flexibil, și ajutând la înțelegerea oamenilor și a unei persoane propria comunitate mai bine.

Există o mare variație a costurilor de la un program de absolvent la altul, și poate depinde de mai mulți factori, inclusiv țara în care se află. Mulți studenți de a investiga programele on-line ca o modalitate de a reduce cheltuielile.

Există mai multe industrii care caută oameni cu capacitate bilingvă, cum ar fi jurnalism, publicarea, traducerea, interpretarea, educație, turism și diplomație. Cu un grad literar specific, pot exista, de asemenea, oportunități în cercetare, precum și cu muzee și în scris. De multe ori, oamenii pot găsi traducere și opțiuni de interpretare pe bază independent.În cele din urmă, zone din lume vorbind italian care se vedea o mulțime de turiști se pot angaja lucrători cu capacitate bilingvă, în special în ospitalitate.

O abilitate limbă poate face o persoană mai vandabilă în multe industrii. Pentru a obține mai multe informații, căutați pentru programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
USI Università della Svizzera italiana
Lugano , Elveţia

Cursul de masterat propus de Institutul de Studii Italiane prezintă o particularitate absolut unică în ceea ce privește oferta educațională a celorlalte universități, deoarece ... +

Cursul de masterat propus de Institutul de Studii Italiane prezintă o particularitate absolut unică în ceea ce privește oferta educațională a celorlalte universități, deoarece se bazează pe un plan de studiu care constă în cursuri care, în fiecare an, sunt adunate pe o temă specifică: unitate tematică care devine un stimul și o oportunitate concretă pentru interdisciplinaritate. El intenționează să ofere studenților săi dobândirea unui drept matur de cetățenie în domeniul cuvântului, care să le permită să pună la îndoială prezentul, să se îndrepte în mod conștient spre viitor și, mai presus de toate, să recunoască propria lor unicitate de persoane. -
MA
Normă întreagă
4 semestre
Italiană
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici