Program de Masterat în Arte în Beirut Liban

Programe de Masterat în Arte de Top în Beirut Liban 2018

Masterat

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Liban, oficial Republica Libaneză, este o țară în Mediterana de Est. Se învecinează cu Siria la nord și est și Israel, la sud.

Includerea multe instituții de învățământ descrie ca Beirut este centrul de educație și învățare pe tot Libanul. În valoare de vizionarea site-uri de arhitectură și disponibilitatea de diverse instituții de învățămînt atestă succesul educațional Beirut 's în Liban.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Beirut în Liban 2018

Citește Mai Mult

Master în Predarea Limbii Engleze Ca Limba Straina

Lebanese International University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii October 2018 Liban Beirut

Metodologia de predare este tradusă în strategii de predare, care sunt, teoretic, un sunet, dar practic și ușor de utilizat. [+]

Master în Predarea limbii engleze ca limba straina

Programul include următoarele cursuri:

Sociologia Educației

Acest curs analizează problemele și problemele cu care se confruntă sistemele de învățământ din întreaga lucrare ca rezultat al forțelor economice, sociale, politice și culturale la nivel mondial, din punct de vedere sociologic comune. Probleme legate de politica, guvernarea, finanțarea, furnizarea, procese, și rezultatele sistemelor educaționale pentru grupurile sociale aflate diferit, vor fi descrise și analizate în contexte internaționale, regionale, naționale și locale.

Integrarea tehnologiei în educație

Acest curs explorează strategii de integrare de tehnologie în educație, și pregătește viitorii profesori să folosească tehnologia ca un instrument puternic pentru a spori de învățare. Cursul prezintă, de asemenea, o imagine de ansamblu a unor teorii de învățare și implicarea lor în învățare, și analizează diferite tehnologii care pot fi utilizate în domeniul educațional, inclusiv mass-media vizuale, mass-media audio, instrumente informatice, resurse internet, aplicații multimedia, software și de instruire.... [-]