Program de Masterat în Arte în Bishkek Kârgâzstan

Programe de Masterat în Arte de Top în Bishkek Kârgâzstan 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Există o mare de instituții de învățământ superior de-a lungul Kârgâzstan. Aceasta include în jurul valorii de treizeci și șapte de universități publice și optsprezece universități private. Universități importante din Kârgâzstan includ Universitatea din Asia Centrală și Universitatea Națională Kârgâzstan.

Fundal spectaculos încorporat cu străzi lungi de copac-aliniat și amenajate, acesta este simbolul de Bishkek. Bishkek, împreună cu decoruri impresionante, are, de asemenea, o lume de învățământ mic. Centrele de învățământ cu sediul în orașul oferă dorit standardelor educaționale cu care o persoană poate face o cariera strălucitoare.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Bishkek în Kirghizstan 2018

Citește Mai Mult

Master Of Arts în Studii Asiatice Centrale

Central Asian Studies Institute (AUCA)
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Kârgâzstan Bishkek

Programul este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere critică a proceselor trecute și prezente sociale, politice, economice și culturale în Asia Centrală și o imagine de ansamblu a diferitelor discipline academice care au modelat producția de cunoștințe asupra regiunii. Absolvenții programului vor fi pregătite să se înscrie în programele de doctorat din domeniul științelor sociale, cu accent pe Asia Centrală sau pentru a vă deplasa fără probleme în carieră în guvern, diplomație, organizații internaționale, dezvoltare, jurnalism, sau în orice alt domeniu care necesită o expertiză și cunoștințe zonă solidă de o limbă locală. [+]

Studiu Asia Centrală în Asia Centrală cu CASICentral Institutul de Studii Asiatice (CASI), la Universitatea Americana acceptă în prezent cereri pentru Master of Arts în Studii din Asia Centrală (Macas) în Bishkek, Kirghizstan. Master of Arts în Studii din Asia Centrală Programul este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere critică a proceselor trecute și prezente sociale, politice, economice și culturale în Asia Centrală și o imagine de ansamblu a diferitelor discipline academice care au modelat producția de cunoștințe asupra regiunii. Absolvenții programului vor fi pregătite să se înscrie în programele de doctorat din domeniul științelor sociale, cu accent pe Asia Centrală sau pentru a vă deplasa fără probleme în carieră în guvern, diplomație, organizații internaționale, dezvoltare, jurnalism, sau în orice alt domeniu care necesită o expertiză și cunoștințe zonă solidă de o limbă locală. Programul Master of Arts în Studii din Asia Centrală oferă studenților o oportunitate unică de a dobândi o măsură care îndeplinește standardele occidentale de educație, fără a părăsi vreodată Asia Centrală. Cursurile se desfășoară în întregime în limba engleză și supravegheat de către facultate de Vest. Cei care finalizează cu succes programul va avea o pregătire solidă în scris de Vest academic, de cercetare, și de gândire critică, aptitudini care sunt foarte apreciate în orice context. Luați următorul pas în construirea viitorul astăzi prin aplicarea programului. ... [-]