Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii New York Rochester Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programele de MA în Jurnalism și Comunicare în Masă 2019 în Statele Unite ale Rochester în Statele Unite ale Americii

Gradul de MA este în primul rând pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească învățământul general matematica sau de a preda.

Jurnalism este preocupat de scris și de povestiri de comunicare și evenimentele curente și analizarea evenimentelor din trecut, în scopul de a ajuta persoanele să înțeleagă mai bine trecutul, prezentul, și lumea viitoare potențiale. Jurnaliști lucrează pentru a aduna faptele care înconjoară un eveniment și apoi releu informațiile respective pentru cititorii, telespectatorii și de abonați.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Roanoke, un oras independent este situat în Commonwealth din Virginia. Instituții de învățământ superior din oraș rula 2 ani si programe de gradul 4 ani într-un număr de cazuri.

Solicită Informații Programe de MA în Jurnalism și Comunicare în Masă în Statele Unite ale Rochester în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

2 Rezultate din Jurnalism și Comunicare în Masă, Rochester

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
New York
Rochester
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Rochester Institute of Technology (RIT)

Programul AMF în Film / Video Production se bucură de stat-of-the-art facilități în care elevii pot crea în arte imagistica animatie pe computer este unic prin faptul ca ... [+]

Programul AMF în Film / Video Production se bucură de stat-of-the-art facilități în care elevii pot crea în arte imagistica animatie pe computer este unic prin faptul ca este singurul program astfel adăpostite într-o școală de film și animație cu facilități complete de producție, precum și sprijinul suplimentar de facultate foarte specializat in fotografie, știință imagistica, informatică și tehnologia informației, și imprimare.

Obiectivelor programului Obiectivele programului oferi studenților cu posibilitatea de a utiliza animație, film, și alte arte imagistica ca un mijloc de a:

urmeze o carieră și să câștige un trai. îmbogățească viețile lor personale și a societății în ansamblu. încurajeze un sentiment de comunitate, creativitate, burse, și scopul. ... [-]
Statele Unite ale Americii Rochester
Septembrie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

MAE în programul de animatie se bucură de stat-of-the-art facilități în care elevii pot crea în arte imagistica animatie pe computer este unic prin faptul ca este singuru ... [+]

Maestru de Arte Frumoase din Animație Programul AMF se bucură de stat-of-the-art facilități în care elevii pot crea în arte imagistica animatie pe computer este unic prin faptul ca este singurul program astfel adăpostite într-o școală de film și animație cu facilități complete de producție, precum și protocolul adițional susținerea facultate foarte specializat in fotografie, știință imagistica, informatică și tehnologia informației, și imprimare.

Obiectivele programului

Obiectivele programului oferi studenților cu posibilitatea de a utiliza animație, film, și alte arte imagistica ca un mijloc de a:

* Urmeze o carieră și să câștige un trai.... [-]

Statele Unite ale Americii Rochester
Septembrie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză