MASTERSTUDIES

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Yokohama Japonia 2021

Studiile de masterat sunt mai versatil decât studiilor doctorale și au o gamă largă de aplicații profesionale și academice. Potrivit Departamentul american al Educației, trei tipuri de programe de masterat exista cercetare, profesionale, și terminale. Cele mai populare tipuri de masterat sunt Master of Arts (MA) și Master of Science (MS), într-un amestec de domenii subiect.

Japonia are una dintre sistemele de foarte integrate de învățământ superior din Asia. Japans abordare a științei și tehnologiei este extrem de evaluat, astfel, nivelul lor de educație foarte structurate de la copilărie la primar prin secundare la nivel terțiar. Cu 126 de milioane de oameni care trăiesc în Japonia are un mediu cultural bogat. Zona mai mare din Tokyo este cea mai mare zonă metropolitană din lume, cu peste 30 de milioane de locuitori.

Kanagawa este cunoscut pentru cultura sa istoric bogat și a patrimoniului. Acest oraș are unele dintre universități vechi. De exemplu, Universitatea Kanagawa este de peste 800 de ani. În afară de asta, City University Yokohama este, de asemenea, foarte renumit pentru programele sale de gradul diversificate.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Yokohama în Japonia 2021

rezultate găsite Filter

Cooperare internationala

Toyo Eiwa University
MA
Apr. 2021
Engleză
Japonez

Pe fondul globalizării în curs, Departamentul de Cooperare Internațională oferă studenților oportunități de a obține o înțelegere profundă a poziției Japoniei în lumea de astă ...

Citeste mai mult

Științele umane

Toyo Eiwa University
MA
Apr. 2021
Engleză
Japonez

Programul în științe umane se concentrează pe cercetarea interdisciplinară în două domenii: educație și thanatologie. Disciplina relativ nouă a tanatologiei este una dintre tr ...

Citeste mai mult