Filter
Masterat în Arte
Italia Padua Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Padua Italia 2019

O diplomă de master 's este un grad academic acordat persoanelor care au suferit studiu care sa demonstreze o stăpânire sau de mare pentru imagine de ansamblu a unui anumit domeniu de studiu sau zona de practică profesională.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Acest oraș industrial și economic al Italiei este un oras inca natural frumos bine dezvoltat. Prin urmare, Padova este un loc bun pentru a trăi și de a câștiga bani. Mai mult decât atât, Padova are unele instituții de învățămînt bune, cum ar fi Universitatea din Padova.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Padua in Italia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Padova

Programul de masterat în "Drepturile omului și guvernanța pe mai multe niveluri" reprezintă o contribuție la dezvoltarea culturii universale a drepturilor omului, așa cum ... [+]

Studii de MA 2019 in Padua Italia.

Programul de masterat în "Drepturile omului și guvernanța pe mai multe niveluri" reprezintă o contribuție la dezvoltarea culturii universale a drepturilor omului, așa cum recomandă UNESCO și Organizația Națiunilor Unite. În consecință, aceasta are o abordare puternică orientată spre politici și acțiuni. Această diplomă de master este în continuitate cu programele anterioare postuniversitare în domeniul drepturilor omului, pe care Universitatea din Padova le livrează încă din 1988.

AM își propune să dezvolte cunoștințe și abilități pentru a promova și a îndeplini drepturile omului în contextul mai larg al proceselor juridice și politice și al politicilor pe mai multe niveluri. Legea drepturilor omului, cadrul de guvernanță pe mai multe niveluri și conceptele de "dezvoltare umană durabilă" și "securitatea umană" reprezintă paradigme de referință pe tot parcursul cursului.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză