Program de Masterat în Arte în Padova Italia

Programe de Masterat în Arte de Top în Padova Italia 2018

Masterat

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Acest oraș industrial și economic al Italiei este un oras inca natural frumos bine dezvoltat. Prin urmare, Padova este un loc bun pentru a trăi și de a câștiga bani. Mai mult decât atât, Padova are unele instituții de învățămînt bune, cum ar fi Universitatea din Padova.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Padova in Italia 2018

Citește Mai Mult

MA Degree Programme in Human Rights and Multi-level Governance

University of Padova School of Economic and Political Sciences
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Padova

[+]

Discipline Orientare

Programul curs are o abordare de politici și orientată spre acțiune, bazată pe cercetare și gândirea critică.

lucrând în mod autonom, planificarea capacității și gestionarea timpului: elevii sunt prevăzute cu abilitățile de învățare necesare pentru a dezvolta abilități autonome în planificarea și gestionarea proiectelor sociale în domeniul drepturilor omului, a democrației și a păcii. [-]