MASTERSTUDIES

Vezi toate Programele de MA în Consultanță în afaceri în Statele Unite ale Americii 2021

Studiile de masterat, de obicei cunoscut sub numele de MA, sunt de grade postuniversitare cu durata de cel puțin un an și, uneori, doi ani, acestea sunt predate de grade în mod normal necesită unele de cercetare reală. MA este numele cel mai comun pentru o diplomă de master și este adesea folosit.

Acesta este un program de gradul internațional, care este destinat pentru profesioniștii IT care doresc să crească inteligența lor de afaceri. Master în Business Intelligence este o cheie pentru o carieră promițătoare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de MA Cea Mai Bună în Consultanță în afaceri în Statele Unite ale Americii 2021

2 Rezultate din Consultanță în afaceri, Statele Unite ale Americii Filter

Master of Arts în Intelligence Studies

American Public University System - American Military University
MA
Sept 2021
Engleză

Master of Arts în Intelligence Studies vă oferă o înțelegere la nivel avansat a analizei strategice, colectării și operațiunilor de informații strategice. Cursurile de bază di ...

Citeste mai mult

Master în Arte în Studii de Inteligență Strategică

The Institute Of World Politics (IWP)
MA
Sept 2021
Engleză

Acest grad este conceput pentru studenții care caută cariere în domeniul inteligenței sau contraspionajului, precum și pentru profesioniști ale căror agenții sau clientele sun ...

Citeste mai mult