Program de Masterat în Arte în Tuen Mun Hong Kong

Programe de Masterat în Arte de Top în Tuen Mun Hong Kong 2018

Masterat

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Hong Kong, aflat pe coasta de sud a Chinei, țara este unul din cele două regiuni administrative speciale din Republica Populară Chineză. Învățământului superior Hong Kong 's este plasat în structura Anglia, precum și sistemele internaționale. Acesta este gestionat de către țara 's Biroului Educației.

Tuen Mun este un oraș în Hong Kong, situat de-a lungul râului Tuen Mun și este, în general, o zonă rezidențială. Ea are mai multe facilități administrative, care includ o bibliotecă publică și instanța de judecată. Ea are, de asemenea, două instituții de învățământ superior din apropiere.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Tuen Mun în Hong Kong 2018

Citește Mai Mult

Master în Arte în învățământul Superior Internațional și Management

Lingnan University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Hong Kong Tuen Mun + 1 mai mult

Master of Arts în învățământul superior și management internațional este conceput pentru cei care doresc să studieze serios învățământul superior internațional, politică și guvernare, precum și probleme de management și conducere în gestionarea universității contemporane. [+]

Maestru de Arte în Învățământul Superior și Management Internațional

Master of Arts în Învățământul Superior și Management Internațional este conceput pentru cei care doresc să studieze serios învățământul superior internațional, politica și guvernarea, precum și probleme de management și conducere în gestionarea universității contemporane. Programul IHEM ar face apel la cei care în prezent sau aspiră să își asume poziții avansate de management sau de elaborare a politicilor în sectorul învățământului superior.

Programul IHEM va oferi studenților perspective cu adevărat comparative și internaționale în înțelegerea schimbărilor sociale, economice și politice rapide în contextul globalizării cu care se confruntă universitățile contemporane. Creează o platformă internațională pentru cercetătorii de frunte în domeniul învățământului superior, politicii și managementului internațional, pentru a se angaja cu elevii în analiza critică a strategiilor de coping și a schimbării guvernării universităților atunci când universitățile contemporane trebuie să facă față transformărilor sociale, economice, demografice și politice rapide părți ale globului.... [-]