Filter
Masterat în Arte
Germania Würzburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top in Würzburg Germania 2019

Un MA, sau o diplomă de Masterat în Arte, este obținut de către studenții care au terminat un program de unul sau doi ani de studiu legat de istorie, limba engleză sau alte subiecte legate de arte și științe umane. Studiile de MA sunt adesea o combinație de cercetare și cursuri teoretice.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Localitatea Würzburg este capitala Franconiei Regierungsbezirk de Jos situat în Bavaria, Germania. Acesta găzduiește o comunitate mare, care este format din mai mult de 133.000 de locuitori, alături de numeroase instituții acreditate de cercetare și științe.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte in Würzburg în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Programul de masterat "Asistență Socială International cu Refugiați și Migranți" este o aplicație-orientate, consecutiv, în ceea ce privește conținutul și partajarea prog ... [+]

Programul de masterat "Asistenta Sociala International cu Refugiați și Migranți" este un orientată pe plan internațional program de studiu în limba engleză, consecutive, în ceea ce privește conținutul și partajarea orientate spre aplicație.

Acest curs de studii se adresează potențialilor studenți care doresc să facă o contribuție prin academică calificare aplicare orientate în domeniul asistenței sociale, cu scopul de a - sprijin și să împuternicească refugiaților și imigranților într-un context național, precum și pentru a favoriza integrarea lor în societatea gazdă sau deschiderea interculturală a serviciilor de bază și a administrației publice; Acest lucru este deosebit scop câștigarea de experți străini și medii lor lingvistice, culturale și religioase pentru asistență socială din Germania; - Și asume și să organizeze asistența pentru refugiați în centrele de azil hotspot ale Uniunii Europene sau taberele de refugiați de UNHCR în regiunile de origine și de tranzit într-un context european și internațional, pentru a asigura accesul ordonat la protecția refugiaților și a oferi o perspectivă a persoanele afectate în astfel de facilități.... [-]

Germania Würzburg Schweinfurt
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză