Filter
Masterat în Arte
Germania Schweinfurt Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Schweinfurt Germania 2019

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Schweinfurt în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Germania
Schweinfurt
Tip de studiu
Ritm
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Programul de masterat "Asistență Socială International cu Refugiați și Migranți" este o aplicație-orientate, consecutiv, în ceea ce privește conținutul și partajarea prog ... [+]

Programul de masterat "Asistenta Sociala International cu Refugiați și Migranți" este un orientată pe plan internațional program de studiu în limba engleză, consecutive, în ceea ce privește conținutul și partajarea orientate spre aplicație.

Acest curs de studii se adresează potențialilor studenți care doresc să facă o contribuție prin academică calificare aplicare orientate în domeniul asistenței sociale, cu scopul de a - sprijin și să împuternicească refugiaților și imigranților într-un context național, precum și pentru a favoriza integrarea lor în societatea gazdă sau deschiderea interculturală a serviciilor de bază și a administrației publice; Acest lucru este deosebit scop câștigarea de experți străini și medii lor lingvistice, culturale și religioase pentru asistență socială din Germania; - Și asume și să organizeze asistența pentru refugiați în centrele de azil hotspot ale Uniunii Europene sau taberele de refugiați de UNHCR în regiunile de origine și de tranzit într-un context european și internațional, pentru a asigura accesul ordonat la protecția refugiaților și a oferi o perspectivă a persoanele afectate în astfel de facilități.... [-]

Germania Würzburg Schweinfurt
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză