Program de Masterat în Arte în Paderborn Germania

Programe de Masterat în Arte de Top în Paderborn Germania 2018

Masterat

Un Masterat în Arte sau MA este o diplomă postuniversitară obținută de obicei după terminarea unui program de studii în arte, științe umane, științe sociale sau alte subiecte similare de studiu. Aceste programe tind să dureze unul sau doi ani.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Paderborn este un oraș în statul Renania de Nord-Westfalia, Germania. Acesta este capitala districtului Paderborn. Acesta găzduiește multe din întreprinderile industriale din Germania, precum și companii de tehnologie a informației. Cel mai vechi și principala universitate din oraș este la Universitatea din Paderborn.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Paderborn în Germania 2018

Citește Mai Mult

MasterCard Achiziții și Logistică De Management

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Campus Cu normă întreagă 31 luni October 2018 Germania Paderborn

Master Programul de Aprovizionare și Logistică de management * cu gradul de "Master of Arts" (MA) pregătește studenții bine înainte de a [+]

Studii Part-time pentru un Master of Arts

Gradul de master programe Aprovizionare și Logistică de management * cu gradul "Master of Arts" (MA) pregătește pe studenți bine înainte de aceasta, în Ambele companii nivel național și internațional funcție executivă responsabilă în domeniul percep Aprovizionare și Logistică. Aprofundarea educație de afaceri existente și completează studenților cu subiect specific, salariu complet metodic și cunoștințe praxistauglichem. Acest lucru este cu atât mai important mai târziu, deoarece acestea merită să rol important ca o legătură interdisciplinară în managementul întreprinderilor. Pentru aceasta, ei au nevoie de o viziune holistică de decizii de afaceri, ei dezvoltă prin programul de master. Această calificare este din ce în holistică a cererii pe piața muncii și forme de bază importantă pentru învățarea la locul de muncă. * În prezent, în procesul de acreditare... [-]